Otvorene prijave za Summer business camp 2021

Otvorene su prijave za Summer business camp 2021 koji je namijenjen svima koji imaju poslovnu ideju ili prototip koji žele unaprijediti kroz petodnevni intenzivni program mentoriranja. Prednost kod prijave ove godine imaju gaming projekti, što ne isključuje mogućnost sudjelovanja timova iz drugih industrija. #summerbusinesscamp2021 # poslovnaideja #prototip #gamingprojekti

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, od 23. do 27. lipnja 2021. godine organizira Summer business camp. Program Summer business camp-a namijenjen je svima koji imaju poslovnu ideju ili prototip koji žele unaprijediti kroz petodnevni intenzivni program mentoriranja. Program se provodi osmu godinu za redom i do sada ga je pohađalo 118 timova iz cijelog svijeta koji su prikupili preko 2,9 milijuna dolara investicija.

Prednost kod prijave ove godine imaju gaming projekti, što ne isključuje mogućnost sudjelovanja timova iz drugih industrija. Tijekom Summer business camp-a odabrani kandidati imat će priliku raditi s mentorima, uspješnim poduzetnicima i investitorima koji će im pomoći da svoje projekte razviju u održive poslovne pothvate.

Sudjelovanje na kampu je besplatno te uključuje smještaj i prehranu. Osim izvanrednog mentoriranja najbolji timovi imat će priliku osvojiti i sljedeće nagrade:

  1. mjesto – Apple 12.9” iPad Pro
  2. mjesto – Apple 10.9” iPad Air 4
  3. mjesto – Apple 10.2” iPad 8

Prijave na kamp otvorene su od 10. svibnja do 6. lipnja 2021. godine, a zaprimaju se putem sljedeće poveznice.

X
Secured By miniOrange