Otvorene prijave za Winter School Innovation Leaders in BioMed & Health

Otvorene su prijave za zimsku školu na daljinu Winter School Innovation Leaders in BioMed & Health. Cilj je škole pružiti potporu i poticajno međunarodno okružje u sklopu kojega sudionici mogu stvarati inovacije koje se temelje na njihovu istraživanju, dobiti povratnu informaciju i ostvariti korisne poslovne kontakte. Uz zimsku se školu odvija komplementarni događaj koji će sudionicima omogućiti da stečena znanja i vještine odmah iskoriste u praksi. Riječ je o događaju EIT Health Innovation Challenge – Power of Data in Pharmaceutical Industry. #EITHealth #zimskaškola #inovacije #zdravstvo #biomedicina

Otvorene su prijave za zimsku školu na daljinu Winter School Innovation Leaders in BioMed & Health, u organizaciji Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, uz potporu EIT Health zajednice znanja i inovacija.

Namijenjena je studentima, doktorandima, znanstvenim novacima, istraživačima, profesionalcima u industriji i svima zainteresiranima za stjecanje znanja i vještina potrebnih da bi predvodili inovacije u zdravstvu i biomedicini. Cilj je škole pružiti potporu i poticajno međunarodno okružje u sklopu kojega sudionici mogu stvarati inovacije koje se temelje na njihovu istraživanju, dobiti povratnu informaciju i ostvariti korisne poslovne kontakte. Radni jezik zimske škole je engleski..

Škola traje od 15. do 23. studenoga 2021. godine i odvijat će se putem različitih mrežnih seminara (eng. webinar) te radionica, a prijaviti se možete za pojedine radionice ili za program u cijelosti. Na kraju škole sudionici će dobiti certifikate, a da bi ostvarili pravo na certifikat, moraju sudjelovati u 80 posto programa škole – u najmanje dva mrežna seminara i dvije radionice ili u jednoj radionici i četiri mrežna seminara.

Za sudjelovanje u jednom ili više događaja potrebna je registracija, a sudjelovanje na svim događanjima je besplatno. Broj sudionika je ograničen i za mrežne seminare i za radionice. Na radionicama koje će se održavati 22. i 23. studenoga 2021. godine sudjelovati može najviše 40 osoba, a broj sudionika na mrežnim seminarima ograničen je na 90.

Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu odobrio je školu kao izborni predmet u okviru poslijediplomskoga doktorskoga studija Farmaceutsko-biokemijske znanosti (5 ECTS bodova).

Više o zimskoj školi, temama i rasporedu mrežnih seminara i radionica možete doznati OVDJE, a prijaviti se možete na ovoj poveznici.

Ove se godine, uz zimsku školu, odvija komplementarni događaj koji će sudionicima omogućiti da stečena znanja i vještine odmah iskoriste u praksi. Riječ je o događaju EIT Health Innovation Challenge – Power of Data in Pharmaceutical Industry. Polaznici će imati prilike naučiti više o značaju podatkovne znanosti (eng. Data science) u farmaceutskoj industriji, povezati se sa stručnjacima iz različitih polja znanosti te se bolje upoznati s tržištem i relevantnim tehnologijama u industriji. Taj će događaj polaznicima omogućiti da lakše prepoznaju potencijalne probleme i predstave (eng. pitch) relevantna rješenja te dobiju povratnu informaciju od aktera iz industrije koja će im olakšati kreiranje proizvoda i usluga, spremnih za izlazak na tržište.

Za EIT Health Innovation Challenge prijaviti se možete OVDJE.

 

X
Secured By miniOrange