Otvorene prve prijave za programe potpore start-up tvrtkama u okviru EIT Food 2022

Otvorene su prve prijave za sljedeće programe potpore start-up tvrtkama u okviru EIT Food 2022: Rising Food Stars, Food Accelerator Network i Seedbed Incubator. #EITFood #RisingFoodStars #FoodAcceleratorNetwork #SeedbedIncubator #startup #poljoprivrednoprehrambenisektor #agrifood

Tera Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB za područje Hrvatske nastavlja s aktivnostima i tijekom 2022. godine. Prvi otvoreni programi i prijave su usmjereni na pružanje potpore start-up tvrtkama, a to su:

  • Rising Food Stars program koji je usmjeren na scale-up tvrtke koje su prošle fazu ideje, imaju kupce koji plaćaju ili plaćeni pilot projekt i spremni su za značajno globalno širenje. Udruga RisingFoodStars pomaže im u napretku – testiranjem novih ideja na tržištu, pružanjem podrške stručnjaka, povezivanjem s vodećim korporativnim partnerima u prehrambenoj industriji i olakšavanjem pristupa investitorima. Prijaviti se možete OVDJE, najkasnije do 28. veljače 2022. godine, a više informacija o programu možete pronaći putem sljedeće poveznice.
  • Food Accelerator Network program povezuje start-up tvrtke iz prehrambenog sektora s vodećim industrijskim i istraživačkim partnerima u cilju pilotiranja tehnologije i postizanja krajnjeg cilja: uspješnog uvođenja rješenja na tržište. Uz brojne prednosti program nudi i financiranje do 10.000 eura. Prijaviti se možete OVDJE , najkasnije do 28. veljače 2022. godine, a više informacija možete pronaći putem sljedeće poveznice.
  • Seedbed Incubator šestomjesečni je program koji ima za cilj transformirati inovacije utemeljene na znanosti i tehnologiji, a koje mogu pomoći u rješavanju izazova globalnog prehrambenog sustava. Uz pristup stručnom osposobljavanju i mentorstvu, program nudi I financijsku podršku od 6.000 eura. Prijaviti se možete OVDJE , najkasnije do 28. veljače 2022. godine, a više informacija možete pronaći putem sljedeće poveznice.

X
Secured By miniOrange