Otvorene su prijave za Big Brand Bootcamp Osijek 2021!

TERA Tehnopolis d.o.o. održava Big Brand Bootcamp Osijek 2021 7. i 8. lipnja 2021. godine. Neke od tema o kojima će se govoriti su održiva poljoprivreda, smanjenje aditiva u suvremenoj prehrani, grafički dizajn, prezentacijske vještine, financiranje i izlazak na strana tržišta (mogućnosti koje pružaju EU fondovi), intelektualno vlasništvo te financiranje tehnološko baziranih proizvoda u poljoprivredi i proizvodnji hrane. #bigbrandbootcamp #EITFood #održivapoljoprivreda #financiranje #intelektualnovlasništvo #grafičkidizajn

TERA Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka već je četiri godine nacionalni EIT Food HUB za područje Hrvatske, a ove godine organizira i Big Brand Bootcamp 2021 Osijek. Uz prisustvo mentora i stručnjaka iz raznih područja nastoji se podići svijest o važnosti održive poljoprivrede te smanjenja zagađenja i emisije u raznim sektorima, kao i o inovacijama u području poljoprivredno-prehrambenog sektora.

Neke od tema o kojima će se govoriti su održiva poljoprivreda, smanjenje aditiva u suvremenoj prehrani, grafički dizajn, prezentacijske vještine, financiranje i izlazak na strana tržišta (mogućnosti koje pružaju EU fondovi), intelektualno vlasništvo te financiranje tehnološko baziranih proizvoda u poljoprivredi i proizvodnji hrane.

Sudjelovanje na radionici sudionicima nudi priliku za savjetovanje sa stručnjacima iz različitih područja interesa, kao i za širenje mreže kontakata te pronalaženje poslovnih partnera za suradnju. Radionici će prisustvovati stručnjaci iz brojnih institucija, kao što su npr. Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA), SANO d.o.o. te Saponia d.d.

Sudionici imaju mogućnost odabira hoće li na radionici sudjelovati fizički uz poštivanje epidemioloških mjera ili virtualno putem platforme Zoom. Ciljevi ovog događaja su podizanje svijesti o EIT Food programu, pratećim aktivnostima i izazovima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru te stjecanje poduzetničkih vještina. Uz sve spomenuto, sudionici će imati priliku saznati što je potrebno za razvoj konkurentnog i održivog poslovanja u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Big Brand Bootcamp Osijek 2021 održava se 7. i 8. lipnja 2021. godine, a svi zainteresirani za sudjelovanje na radionicu se mogu prijaviti putem poveznice. Za sve dodatna pitanja i nejasnoće, obratite nam se putem e-pošte na ivana[at]tera[.]hr, na broj telefona 031 251 019 ili osobno na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek. Prijave su otvorene do 5. lipnja 2021. godine.

EIT Food najveća je i najutjecajnija inicijativa Europskog instituta za inovacije i tehnologiju vezana uz poljoprivredno-prehrambeni sektor, čija je misija povezivanje tvrtki, sveučilišta i istraživačkih centara u Europi te poticanje poduzetništva i inovacija. Glavni je cilj ovog paneuropskog partnerstva razviti visokokvalificirani prehrambeni sektor koji će surađivati s potrošačima na razvoju proizvoda, usluga i novih tehnologija koje će svim građanima Europe omogućiti zdraviji način života.

X
Secured By miniOrange