Otvorene su prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe

Raiffeisen banka i organizacija Startit pozivaju sve zainteresirane start-up tvrtke da se prijave na natjecanje Elevator Lab Challenge South-East Europe. Timovi koji se uključe u natjecanje imat će priliku predstaviti svoje inovacije i najnovija rješenja iz oblasti financijskih tehnologija pred stručnjacima iz industrije i start-up ekosistema. #ElevatorLabChallenge #fintech #natjecanje #startup

Elevator Lab Challenge South-East Europe je regionalno natjecanje za fintech start-up tvrtke koje je organizirano kroz pet tematskih kategorija, a pored Srbije, prijave su otvorene i za timove s područja cijele jugoistočne Europe.

Zainteresirani se kandidati mogu prijaviti za sudjelovanje u nekoj od sljedećih pet kategorija:

  1. Bankarstvo za stanovništvo i mala i srednja poduzeća
  2. Napredna analitika i umjetna inteligencija
  3. Plaćanja i obrada transakcija
  4. Velike korporacije i institucionalni klijenti
  5. ESG rešenja

Polufinalna se natjecanja ove godine odvijaju online, po navedenim kategorijama, a ne na osnovu lokacije kao prethodnih godina, i bit će organizirana tijekom studenog i prosinca.

Najbolje start-up tvrtke iz svake kategorije osvojit će nagradu od 5.000 €, mogućnost razvoja pilot projekta s nekom od lokalnih banaka, priliku da svoja rješenja integriraju u sustav Raiffeisen banke i tako dođu do 2.6 milijuna klijenata, kao i plasman u regionalno finale. 

Natjecanje Elevator Lab Challenge South-East Europe završit će gala događajem na kojem će pobjednici natjecanja dobiti priliku da svoje poslovanje predstave pred stručnim žirijem i publikom te se izbore za nagradu od dodatnih 10.000 €. Također, regionalni će pobjednik imati priliku predstaviti se rukovodstvu banke organizatora kao i Raiffeisen Bank International-a na međunarodnom događaju Elevator Lab Demo Day na proljeće 2022. godine te na taj načini dobiti stručne savjete o poslovnim prezentacijama i personalizaciji predstavljanja poslovnim klijentima.

Prijave za natjecanje Elevator Lab Challenge South-East Europe otvorene su do 22. studenog 2021. godine, a nalaze se na ovoj poveznici.

Prijavljivanjem za sudjelovanje start-up tvrtke prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspješni regionalni poduzetnici i investitori.

Elevator Lab Challenge South-East Europe organizira Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit.

Više informacija o natjecanju, sudjelovanju i nagradama pronađite ovdje.

X
Secured By miniOrange