Otvorene su prijave za novi Eurostars natječaj

Objavljen je novi Eurostars natječaj za međunarodne suradničke projekte u 2021. godini. Eurostars je program koji podržava inovativna mala i srednja poduzeća i projektne partnere (velike tvrtke, sveučilišta, istraživačke organizacije i druge vrsta organizacija) financiranjem međunarodnih suradničkih istraživačko-razvojnih projekata. #natječaj #eurostars #financiranje #MSP

Objavljen je novi Eurostars natječaj za međunarodne suradničke projekte u 2021. godini. Eurostars je program koji podržava inovativna mala i srednja poduzeća i projektne partnere (velike tvrtke, sveučilišta, istraživačke organizacije i druge vrsta organizacija) financiranjem međunarodnih suradničkih istraživačko-razvojnih projekata. Program potiče suradnju malih i srednjih poduzeća s međunarodnim partnerima u razvoju proizvoda, procesa i usluga koje predstavljaju novost za europska i svjetska tržišta.

Na natječaj se mogu prijaviti mala i srednja poduzeća iz jedne od 37 država koje sudjeluju u programu Eurostars i moraju djelovati u partnerstvu. Projektni konzorcij sastoji se od najmanje dvije međusobno neovisne organizacije iz dvije države.

Prihvatljivi troškovi u dosadašnjim natječajima uključivali su plaće zaposlenih, amortizaciju i sitni inventar, troškove vanjskih usluga, troškove službenih putovanja te ostale razvojne troškove.

Natječaj je otvoren od 2. rujna 2021. godine do 4. studenog 2021. godine do 14:00 sati po srednjoeuropskom vremenu. Više informacija o natječaju možete pronaći OVDJE.

Obavijesti o Natječajima provode se u okviru informiranja u sklopu projekta TERA – Savjetnik za poduzetnike II. Ukupnu vrijednost projekta TERA SAPO II, u iznosu od 794.789,60 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 490.224,45 kn.

X
Secured By miniOrange