PAKETI NOVIH USLUGA: KEY ACCOUNT MANAGEMENT

U okviru programa Obzor 2020, hrvatski CRO KAM konzorcij (Sveučilište u Splitu, Hamag-Bicro, Tehnološki park Varaždin i TERA Tehnopolis) je osigurao sredstva za pružanje usluga namijenjenih inovativnim tvrtkama i tvrtkama s izvoznim potencijalom. Riječ je o sedmodnevnim paketima usluga kroz koje tvrtke osiguravaju konzultante specijalizirane za određena područja interesa. Kako bi tvrtke osigurale ovakvu vrstu usluge VIŠE NE MORAJU BITI KORISNICI PROGRAMA SME INSTRUMENT.

Usluge koje se provode u prvoj fazi projekta su: detaljna analiza i procjena korisnikova kapaciteta za upravljanjem inovacijama i analizu korisnikova zahtjeva za potporu obzirom na njegovu uspješnost isporuke ili iskorištavanja inovacijskog projekta; identifikacija potencijalnih i prikladnih glavnih trenera iz centralne baze te postavljanje mjerljivih ključnih točaka koje će podržavati uspješno provođenje projekta.

Tim TERA je od prosinca 2015. IMP3rove certificiran za pružanje konzultantskih usluga i analizu projekta obzirom na inovativni korak, slabosti i snage inovativnog menadžmenta za održivi razvoj te usporedbu inovativnosti projekta i/ili tvrtke u odnosu na druge u industrijskom sektoru, odabranoj zemlji te veličini i starosti tvrtke. Riječ je o međunarodno priznatoj metodologiji koja omogućava dubinsku analizu u svrhu unaprjeđenja kapaciteta inovativnog menadžmenta malog i srednjeg poduzetništva.

Za korištenje navedenih usluga svi zainteresirani mogu kontaktirati TERA Tehnopolis ili konzorcijske partnere u Zagrebu, Splitu i Varaždinu, ovisno o regiji u kojoj se nalazi njihovo poslovno sjedište.

X
Secured By miniOrange