POKRENITE SVOJE INOVATIVNO I KONKURENTNO POSLOVANJE U POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENOM SEKTORU!

Riječ je o drugom Big Brand Bootcamp događaju koji je održan 25. studenoga 2020. godine. Prvi dio događaja bio je usmjeren na promociju programa EIT Food, dok je drugi dio bio orijentiran na predavanja vezana uz razne teme, kao što su: „Što je potrebno za razvoj inovativnog i konkurentnog poslovanja”, „Beeb - inicijativa za unaprjeđenje konkurentnosti pčelarskog sektora u Europi, „Problemi povezani sa zdravljem pčela u Europi” te „Norveška perspektiva o pčelarstvu”. #beeB #pčelarstvo #EITFood #prehrambenisektor #bootcamp

Projekat: beeBDrugi ovogodišnji Big Brand Bootcamp događaj održan je 25. studenoga putem online platforme, u suradnji s Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.

Prvi dio događaja bio je usmjeren na promociju EIT Food programa i aktivnosti, dok je drugi dio bio usmjeren na predavanja vezana uz razne teme, kao što su: „Što je potrebno za razvoj inovativnog i konkurentnog poslovanja“?, „beeB – inicijativa za unaprjeđenje konkurentnosti pčelarskog sektora u Europi“, „Problemi povezani sa zdravljem pčela u Europi“ te „Norveška perspektiva o pčelarstvu“. Događaj je održan kao sinergija EIT Food i beeB projekta koji je orijentiran na pčelarski sektor Europi.

EIT Food Awareness day

Gosti predavači bili su:
[list type=”icon-arrow”]

  • Ivan Štefanić – Tera Tehnopolis d.o.o.,
  • Aleksandra Niżyńska – Europski institut za inovacije i tehnologiju (EIT Food),
  • Jorge Oliveira, Catarina Coelho, Cristina Amaro da Costa – Politehnički institut Viseu, Portugal,
  • Risto Raimets – Estonsko sveučilište bioloških znanosti, Estonija,
  • Bjørn Dahle – Norveška udruga pčelara, Norveška.
[/list] Događaj je održan na engleskom i hrvatskom jeziku te je prisustvovalo preko 70 sudionika iz cijele Hrvatske i pojedinih dijelova Europe.
Projekat: EIT Food

X
Secured By miniOrange