Poslovi i rast u sutrašnjoj Europi

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj poziva sve zainteresirane na Dijalog s građanima pod nazivom “Poslovi i rast u sutrašnjoj Europi” koji će se održati u petak, 13. travnja 2018. u Zagrebu (Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog) s početkom u 11:45 sati.

Na pitanja sudionika će odgovarati potpredsjednik Europske komisije zadužen za poslove, rast, ulaganje i konkurentnost, Jyrki Katainen i zastupnica u Europskom parlamentu, Ivana Maletić.

Više informacija o ovom Dijalogu s građanima dostupno je na sljedećim poveznicama:
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj:
https://ec.europa.eu/croatia/events/citizens_dialogue_on_jobs_and_growth_in_tomorrows_europe_in_zagreb_hr
Europska komisija:
https://ec.europa.eu/info/events/citizens-dialogues/citizens-dialogue-zagreb-vice-president-jyrki-katainen-2018-apr-13_hr

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj će biti u mogućnosti organizirati za sudionike iz Osijeka besplatni autobusni prijevoz, a u organizaciju putovanja će biti uključen Informacijski centar Europe Direct Osijek koji djeluje u okviru Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje.

Ukoliko ste zainteresirani, u mogućnosti sudjelovati te organizirano putovati na događanje iz Osijeka, javite se putem e-maila: edic-osijek[at]obz[.]hr ili na telefon 031/221 839.

Broj sudionika je ograničen.

X
Secured By miniOrange