POSLOVNI SUSRET The Future European Manufacturing Ecosystems

The Future European Manufacturing Ecosystems

Početak: 29.4.2021.
Kraj: 29.4.2021.
Mjesto: Online (Norveška)
Registracije otvorene do: 29.4.2021.

Europska poduzetnička mreža i norveška državna agencija Innovation Norway organiziraju radionicu i međunarodne B2B poslovne susrete pod nazivom „The Future European Manufacturing Ecosystems”. Na radionicama će biti predstavljeni projekti koji nude mogućnost financiranja MSP-ovima koji se bave novim primjenama i rješenjima u području robotike, aditivne proizvodnje te digitalizacije proizvodnje i proizvodnih procesa s pomoću digitalnih blizanaca. Radi se o sljedećim projektima:
[list type=”icon-arrow”]

  • TRINITY – nudi financiranje do 200.000 eura po konzorciju. Cilj je ovog projekta pridonijeti novim rješenjima u robotici, koja će povećati agilnost proizvodnih procesa, uključujući kolaborativne robote u suradnji s čovjekom, sustave koji se mogu konfigurirati, virtualizaciju, internet stvari (engl. Internet of Things) te zaštitu i sigurnost informacijskih sustava.
  • PULSATE – nudi financiranje do 150.000 eura po konzorciju te potiče usvajanje laserskih tehnologija te aditivne proizvodnje s ciljem jačanja digitalnih kompetencija MSP-ova i većih tvrtki.
  • CHANGE2TWIN – nudi financiranje do 90.000 eura, a cilj mu je poduprijeti proizvodne MSP-ove u digitalizaciji proizvodnih procesa s pomoću koncepta digitalnih blizanaca.
[/list] Na događaju će biti predstavljene uspješne priče iz prethodnog poziva na dostavu projektnih prijedloga, a potom će se održati i bilateralni sastanci te mrežne sesije s ciljem umrežavanja i ostvarivanja kontakata s potencijalnim partnerima.

Više informacija o događaju pronađite na sljedećoj poveznici.

X
Secured By miniOrange