POSLOVNI SUSRETI

- Murcia prehrabeni poslovni susreti - Inovativna rješenja: Pametni gradovi - Metropolitan Solutions 2015

Murcia prehrabeni poslovni susreti

Početak: 14.5.2015.
Kraj: 15.5.2015.
Mjesto: Murcia, Španjolska

U sklopu Sedmog međunarodnog simpozija prehrambene tehnologije organiziraju se poslovni susreti iz sektora hrane od strane Regionalne razvojne agencije regije Murcia i Škole za industrijsku organizaciju. Poslovni susreti će predstaviti najnovije kreacije u području prehrambene tehnologije iz različitih europskih zemalja.

Tematska područja: higijenski dizajn objekata i sigurnost hrane (alergeni, provjera autentičnosti prehrambenih proizvoda, brzi sustavi kontrole), biotehnologija (biosenzori, novi prehrambeni proizvodi, ponovna uporaba prehrambenih nusproizvoda), očuvanje tehnologija i aktivno i inteligentno pakiranje (plinovi u kritičnim uvjetima, aktivno pakiranje i nove posude) te automatizacija procesa (proces praćenja, senzori, komunikacija, robotika).

Inovativna rješenja: Pametni gradovi – Metropolitan Solutions 2015

Početak: 21.5.2015.
Kraj: 22.5.2015.
Mjesto: Berlin, Njemačka

U sklopu Metropolitan Solutions 2015 sajma i kongresa ograniziraju se poslovni susreti koji vam nude jedinstvenu priliku za pronalazak europskih i međunarodnih poslovnih partnera, partnera iz područja novih tehnologija te partnera za sudjelovanje na europskim projektima.

Ciljna skupina: lokalne samouprave koje su u potrazi za inovativnim rješenjima iz tematskih područje pametni gradovi, tvrtke i istraživačke institucije koje nude svoje proizvode i usluge.

X
Secured By miniOrange