POSLOVNI SUSRETI

- AgroB2B@NSFair 2015: Međunarodni poslovni susreti u sektoru hrane - Industrijski forum 2015. - SportTech

AgroB2B@NSFair 2015: Međunarodni poslovni susreti u sektoru hrane

Početak: 11.5.2015. (10:00 h)
Kraj: 11.5.2015. (14:00 h)
Mjesto: Novi Sad, Srbija

U sklopu 82. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu se održavaju Međunarodni poslovni susreti u sektoru hrane.

Glavna ciljna skupina susreta su proizvođači i prodavači hrane, uz ostale zainteresirane skupine iz sektora poput: poljoprivredne mehanizacije, gnojiva i zaštite bilja, ambalaže, obnovljivih izvora u poljoprivredi, opreme za proizvodnju hrane, inovativne tehnologije u poljoprivredi i sl.

Susreti promoviraju prekograničnu poslovnu suradnju, uključujući trgovačke ugovore i ugovore o proizvodnji, zajednička ulaganja i zajednički pristup novim tržištima, kao i razmjenu tehnologije i znanja te suradnju na projektima koji podižu konkurentnost i inovacije, financiranih od strane Europske unije i ostalih potpornih institucija i tijela.

Industrijski forum 2015.

Početak: 1.7.2015.
Kraj: 1.7.2015.
Mjesto: Saarbrücken, Njemačka

U sklopu trećeg izdanja poslovnih susreta Europske poduzetničke mreže, organizira se Industrijski forum u gradu Saarbrücken u Njemačkoj.

Ciljna skupina su predstavnici industrija i distributeri industrijske robe i usluga te inovativni i dinamični poduzetnici regije Greater (Njemačka) za koju su prerađivačka industrija i njezin izvoz od vrlo velike važnosti. Cilj Industrijskog foruma je ojačati poslovne odnose i potaknuti povećanje izvoza ove industrije na susjedna i druga europska tržišta.

SportTech

Početak: 2.7.2015.
Kraj: 3.7.2015.
Mjesto: Utrecht, Nizozemska

Uoči početka 102. izdanja biciklističke utrke Tour de France („Grand Depart“) u gradu Utrecht u Nizozemskoj, organiziraju se SportTech poslovni susreti.

Glavna tema poslovnih susreta su tehnologije iz područja sporta (materijali izrađeni uz pomoć naprednih tehnologija, tekstil, hrana, ICT sektor).

Osim fokusa na tvrtke koje se bave tehnologijama iz područja sporta, poslovni susreti uključuju i istraživačke organizacije iz tog sektora, kao i proizvodnju sportske opreme, inovativne materijale, ICT rješenja i medije, zdravstveno stanje i testiranje i praćenje performansi, tehnička pomagala i tehnologije za rehabilitaciju, simulacijske tehnologije, hranu i piće, odjeću i obuću.

X
Secured By miniOrange