POSLOVNI SUSRETI

- Fashion labels meet Dutch agents @Modefabriek in Amsterdam - 4th Hellenic Forum 2016 - Conference on Health Economy 2016 - Sci-Tech Matchmaking at EuroScience Open forum (ESOF)

Fashion labels meet Dutch agents @Modefabriek in Amsterdam

Početak: 10.7.2016.
Kraj: 11.7.2016.
Mjesto: Amsterdam, Nizozemska

Modni sajam „Modefabriek“ je profesionalna platforma gdje se okuplja preko 600 tradicionalnih i inovativnih modnih brandova i njihovih kolekcija za maloprodajni sektor te novinara, stilista i drugih modnih profesionalaca za područje Benelux-a. Sajam je ujedno i prilika za susret modnih interesanata i proizvođača s kupcima i maloprodajnim trgovcima. Program sajma će se održati tijekom ljetnog izdanja Modefabriek-a 10. i 11. srpnja 2016. godine u Amsterdamu. Inovativno, insprirajuće i kreativno: ključne vrijednosti koje karakteriziraju ovaj sajam.

4th Hellenic Forum 2016

Početak: 13.7.2016.
Kraj: 13.7.2016.
Mjesto: Atena, Grčka

U sklopu četvrtog izdanja foruma „Hellenic Forum for Science, Technology and Innovation“, Praxi Network, koordinator Europske poduzetničke mreže, u suradnji sa Nacionalnim Centrom za znanstvena istraživanja (NCSR) Demokritos, organizira međunarodni poslovni susret. Ovaj susret pruža priliku sudionicima za upoznavanje i suradnju s vrhunskim znanstvenicima iz područja znanosti, tehnologije i inovacija, a teme poslovnog susreta su: informacijsko-komunikacijske tehnologije (ICT), nanotehnologija, energija i okoliš te biomedicinske znanosti. Ciljane grupe susreta su akademici i profesori, mala i srednja poduzeća koja se bave istraživanjem i razvojem, menadžeri poslovnog razvoja te aktivni post-doktoralni studenti istraživači.

Conference on Health Economy 2016

Početak: 13.7.2016.
Kraj: 13.7.2016.
Mjesto: Rostock, Njemačka

12. konferencija National conference for Health Economy pod nazivom „#health2016 – the health industry in the digital world“ će se održati od 13. do 14. srpnja u Rostocku, Njemačka. Glavni organizaori susreta, BioCon Valley GmbH i Europska poduzetnička mreža, svi zainteresiranima pružaju priliku pronaći potencijalne poslove i partnere u vidu međunarodne suradnje u području zdravstva. Poslovni susret baziran je na sektorima medicine, ljudskog zdravlja, e-zdravlja i industrijske biotehnologije.

Sci-Tech Matchmaking at EuroScience Open forum (ESOF)

Početak: 26.7.2016.
Kraj: 26.7.2016.
Mjesto: Manchester, Ujedinjeno Kraljevstvo

U sklopu foruma ESOF2016 MANCHESTER (Euroscience Open Forum), Europska poduzetnička mreža organizira Sci-Tech poslovni susret kako bi omogućila tvrtkama, sveučilištima, znanstvenicima i istraživačkim i razvojnim organizacijama priliku za organizaciju znanja, stvaranja partnerstva za suradnju te osiguravanja budućih financiranja novih projekata. Fokus eventa je na kolaborativnim projektima i Europskim programima finaciranja kao što je Obzor 2020, a glavne teme susreta su: zdrava populacija, materijalne dimenzije, održivi okoliš, podaci i ljudski mozak, daleke granice, život u budućnosti, bio-revolucija, znanost i politka, znanost u našoj kulturi. U vremenu između individualnih sastanaka, sudionici će moći prisustvovati različitim ESOF radionicama i debatama, posjetiti izložbene prostore i susresti se s partnerima stručnjacima kao što su Vision 2020, Knowledge Transfer Network.

X
Secured By miniOrange