POSLOVNI SUSRETI

- Četvrti regionalni Sajam inovacija - Innomatch 2016 - Food4Life 2016 - Go International 2016

Četvrti regionalni Sajam inovacija – Innomatch 2016

Početak: 3.11.2016.
Kraj: 3.11.2016.
Mjesto: Timisoara, Rumunjska

U sklopu trećeg ExpoVest sajma 2016, Zapadna regionalna razvojna agencija iz Rumunjske i Udruga Tehimpuls organiziraju četvrti regionalni Sajam inovacija. Poslovni susret je namijenjen tvrtkama i istraživačkim organizacijama iz ICT sektora, auto-moto te poljoprivredno-prehrambenog sektora i pruža priliku za pronalazak poslovnih partnera i uspostavljanje suradnje u području razvoja, prodaje, financiranja i distribucije proizvoda i usluga. Teme susreta po sektorima su: ICT – inovativna rješenja i proizvodi u industriji (IoT, SaaS, Daas, Paas), pametna rješenja za pojedina ekonomska područja kao što su pametni gradovi, transport i logistika, energetska učinkovitost itd.; Auto-moto – dobavljači dijelova i tehnoloških inovacija u proizvodnji auto-moto dijelova; Poljoprivredno-prehrambeni sektor – pametni proizvodni sistemi, biološki i ekološki proizvodi i proizvodnja, prehrana, zdravi proizvodi itd.

Food4Life 2016

Početak: 10.11.2016.
Kraj: 10.11.2016.
Mjesto: Sofija, Bugarska

Poslovni susreti Food4Life 2016 predstavljaju platformu za dijeljenje i razvoj inovativnih tehnologija te razvijanje i sklapanje poslovne suradnje među tvrtkama i istraživačkim institucijama iz svih sektora industrije hrane i pića. Glavni naglasak je na zdravim prehrambenim proizvodima, a teme susreta su: zdrava hrana, biološki proizvodi, inovacije u sektoru hrane, meso i prerada mesa, mlijeko i prerada mlijeka, vino i proizvodnja vina, pekarski i konditorski proizvodi, sirovi materijali, limenke, oprema, strojevi i tehnologije, dizajn i pakiranje, hotelska i restoranska oprema.

Go International 2016

Početak: 17.11.2016.
Kraj: 18.11.2016.
Mjesto: Skopje, Makedonija

Europska poduzetnička mreža Makedonije poziva sve zainteresirane tvrtke, istraživačke institucije, obrazovne ustanove i inovatore iz ICT sektora na predstavljanje svojih ideja i proizvoda na Go International poslovnom susretu. Sektori i teme koje susret pokriva su: programske tvrtke i tvrtke za proizvodnju i prodaju računalne opreme, ICT usluge i proizvodi, ICT u industriji, proizvodnji i istraživanju.

X
Secured By miniOrange