POSLOVNI SUSRETI

- Partners4Innovation - Future Match 2017 - STOM 2017

Partners4Innovation

Početak: 1.3.2017.
Kraj: 1.3.2017.
Mjesto: Brno, Češka Republika

U sklopu sajma Science Research Innovation Fair (SRIF) se održavaju poslovni susreti Partners4Innovation koji imaju za cilj povezati znanstvena i istraživačka područja s poduzetnicima. Na sajmu će biti predstavljene inovativne tvrtke, znanstveno-tehnološki parkovi i centri, znanstveni timovi, istraživačke institucije, sveučilišta i mnogi drugi. Teme susreta su elektronika, IT, telekomunikacije, industrijska proizvodnja, materijali i transport, energija, fizičke i egzaktne znanosti, biološke znanosti te ostale industrijske tehnologije.

Future Match 2017

Početak: 20.3.2017.
Kraj: 24.3.2017.
Mjesto: Hannover, Njemačka

Novo izdanje poslovnih susreta Future Match 2017 će biti održano u sklopu sajma digitalnih poslovanja CeBIT 2017 koji okuplja na jednom mjestu mala i srednja poduzeća, tvrtke, klastere i instucije iz cijeloga svijeta. Teme susreta su „Big Data“ i „Cloud“ sustavi, poslovna elektronika i oprema, „Cloud Storage“ i „Data Factory“, trgovina i bankarstvo, komunikacije i mreže, upravljanje poslovnim sadržajem (Enterprise Content Management – ECM), Input/Output, planiranje resursa poduzeća (Enterprise Resource Planning – ERP) i sustavi ljudskim potencijalima (Human Resources – HR sustavi), „Internet of Things“, zaštita, istraživanje i inovacije.

STOM 2017

Početak: 29.3.2017.
Kraj: 29.3.2017.
Mjesto: Kielce, Poljska

Europska poduzetnička mreža u suradnji s poljskom Komorom industrije i trgovine Staropolska, organizira poslovne susrete u sklopu Međunarodnog sajma prerade metala STOM 2017. Sajam STOM predstavlja priliku svim sudionicima razmjenu znanja i novih tehnologija i pronalazak partnera u području prerade metala. Teme susreta su proizvodi, tehnologije i materijali u preradi metala, a neke od nijih su laserski i vodeni sustavi rezanja, savijanje i oblikovanje (tzv. „Die cutting“), bojanje, oprema u industriji zavarivanja, sustavi podrške u postupcima zavarivanja, automatizirana oprema, roboti, tehnološke linije i plinovi i dr.

X
Secured By miniOrange