POSLOVNI SUSRETI

- Apulia-Net International Networking Event - Tour d'Europe Palermo - Dani softvera – budućnost digitalnog poslovanja - conhIT 2017 - INNOFORM 2017

Apulia-Net International Networking Event

Početak: 14.3.2017.
Kraj: 14.3.2017.
Mjesto: Brindisi, Italija

Talijanska nacionalna agencija za nove tehnologije, energiju i održivi gospodarski razvoj (ENEA) i Unioncamere Puglia, članice Europske poduzetničke mreže, u suradnji sa europskim partnerima, organiziraju poslovni susret u sklopu programa Europske teritorijalne suradnje 2014-2020 “Interreg IPA CBC ITALY-ALBANIA-MONTENEGRO” i “INTERREG ITALY-CROATIA”. Susret pruža sudionicima priliku za razmjenu ideja i koncepata s ciljem buduće suradnje s lokalnom samoupravom, sveučilištima, javnim i privatnim istraživačkim organizacijama te privatnim neprofitnim organizacijama u sklopu navedenih programa.

Tour d’Europe Palermo

Početak: 7.4.2017.
Kraj: 7.4.2017.
Mjesto: Palermo, Italija

Četvrto izdanje poslovnih susreta Tour d’Europe Palermo predstavlja priliku svim proizvođačima, kupcima, dobavljačima i agencijama za širenje poslovne mreže i pronalazak partnera u području sektora hrane i pića. Susret uključuje cijeli sektor hrane i pića, dok su glavne teme kvaliteta i sigurnost hrane, vina i likeri, zdrava hrana, bezalkoholna pića i punionice, restorani brze hrane, restorani, hoteli i resorti.

Dani softvera – budućnost digitalnog poslovanja

Početak: 25.4.2017.
Kraj: 26.4.2017.
Mjesto: Brindisi, Italija

Poslovni susreti Dani softvera okupljaju tvrtke i institucije za istraživanje i razvoj koje su u potrazi za poslovnom, tehnološkom i istraživačkom suradnjom. Teme susreta su obrada informacija i sustavi (Information processing & Systems), tijek rada (Workflow), IT i aplikacije telematike (Telematics Applications), multimedija, programska rješenja.

conhIT 2017

Početak: 26.4.2017.
Kraj: 26.4.2017.
Mjesto: Berlin, Njemačka

U sklopu vodećeg europskog healthcare IT susreta conhIT 2017, Europska poduzetnička mreža Berlin-Brandernburg organizira međunarodne poslovne susrete. Teme susreta su IT rješenja za medicinsku praksu, laboratorije i radiografe, obrada informacija i sustavi (Information processing & Systems), softver za bolnice, rehabilitacijske klinike i skrb kod kuće, hardver i IT infrastruktura, komunikacije, telemedicina, medicinske tehnologije povezane s IT rješenjima.

INNOFORM 2017

Početak: 26.4.2017.
Kraj: 26.4.2017.
Mjesto: Bydgoszcz, Poljska

Europska poduzetnička mreža Poljske organizira prvo izdanje poslovnih susreta u sklopu sajma INNOFORM 2017 (Međunarodni sajam alata i obrade). Sajam, kao i sami poslovni susreti, bavi se ključnim pitanjima u polju posebnih alata, alata za obradu metala i plastike, redukcijskim/reduktivnim strojevima, spajanjem i presvlačenjem metala. Glavne teme susreta su: posebni alati, strojevi za obradu metala i plastike, tehnologije, oprema i materijali, maziva, rashladne tekućine i sastojci, kontrolni i mjerni instrumenti, procesi projektiranja kalupa, modeliranje, specijaliziran CAD/CAM/CAE softver, oprema za industrijska postrojenja, automatizacija i robotika u proizvodnji, recikliranje i usluge.

X
Secured By miniOrange