POSLOVNI SUSRETI

- TUTTOFOOD - Murcia FOOD - AgroB2B 2017 - Budućnost gradnje 2017.

TUTTOFOOD

Početak: 9.5.2017.
Kraj: 10.5.2017.
Mjesto: Milano-Rho, Italija

TUTTOFOOD je međunarodni B2B susret i izložba iz područja hrane i pića. Susret je posvećen proizvođačima, trgovcima na veliko, agentima i dobavljačima sektora hrane i pića, a glavne teme su tjestenina, peciva i slatkiši, mliječni proizvodi, meso, plodovi mora, mješovita roba, ulje, suhomesnati proizvodi, smrznuti proizvodi, veganski i ekološki proizvodi te pića.

Murcia FOOD

Početak: 9.5.2017.
Kraj: 10.5.2017.
Mjesto: Murcia, Španjolska

Osmo izdanje Murcia FOOD poslovnog susreta će predstaviti najnovije proizvode iz područja tehnologije hrane. Tematska područja susreta su higijenski dizajn objekata i sigurnosti hrane, alergeni, autentifikacija prehrambenih proizvoda, ekološki dizajn, biotehnologija i biosenzori, novi prehrambeni proizvodi (prebiotički, funkcionalni), tehnologije očuvanja hrane, aktivna i inteligentna pakiranja, eko-dizajn, automatizacija i kontrolni procesi, životni ciklusi itd.

AgroB2B 2017

Početak: 15.5.2017.
Kraj: 15.5.2017.
Mjesto: Novi Sad, Srbija

Poslovni susret AgroB2B 2017 predstavlja priliku svim proizvođačima, kupcima, dobavljačima i agencijama za širenje poslovne mreže i pronalazak partnera u području poljoprivredno-prehrambenog sektora. Susret se održava u sklopu Međunarodnog poljoprivrednog sajma, a glavne teme su vina i likeri, zdrava hrana, bezalkoholna pića i punionice, alatni strojevi, industrijski kamioni i traktori. Susret također pokriva područja poljoprivrede, šumarstva, ribarstva i stočarstva.

Budućnost gradnje 2017.

Početak: 17.5.2017.
Kraj: 18.5.2017.
Mjesto: Beč, Austrija

Budućnost gradnje 2017. (eng. Future of building 2017) je poslovni susret iz područja gradnje i infrastrukture. Susret ima za cilj pružiti nova rješenja te povezati tvrtke iz sektora gradnje. Glavne teme susreta su inženjering i planiranje, arhitektonske i građevinske usluge, izgradnja, građevinski materijali, dijelovi i sklopovi, obnovljivi izvori energije, klimatizacija i građevinske tehnologije, poslovne agencije, klasteri i udruženja te javne vlasti.

X
Secured By miniOrange