POSLOVNI SUSRETI

- Innovat&Match 2017 - Free From Food Expo - E² Tech4Cities - InnoSport 2017

Innovat&Match 2017

Početak: 8.6.2017.
Kraj: 9.6.2017.
Mjesto: Bologna, Italija

Međunarodni poslovni susret Innova&Match okuplja sveučilišta, razvojne centre i tvrtke zainteresirane za razvoj i širenje poslovanja u sklopu 12. izdanja Međunarodnog sajma za industrijska istraživanja. Glavne teme susreta su poljoprivredno-prehrambeni sektor, gradnja i konstrukcije, kulturne i kreativne industrije, energija i održivi razvoj, zdravlje i dobrobit, mehatronika i transport te popratne usluge za sustav proizvodnje.

Free From Food Expo

Početak: 8.6.2017.
Kraj: 9.6.2017.
Mjesto: Barcelona, Španjolska

Peto izdanje međunarodnih poslovnih susreta i sajma Free From Functional Food Expo će se održati u sklopu sajma Fira Barcelona. Susret okuplja kupce i prodavače iz područja maloprodaje, prehrambenog sektora, zdravlja i trgovine. Glavne teme susreta su vina i likeri, zdrava hrana, negazirani napitci i postrojenja za punjenje, a naglasak je stavljen na nove tipove proizvoda iz „free-from“ područja odnosno proizvoda koji ne sadrže gluten, laktozu, soju, kvasac, masnoće i sl.

E2 Tech4Cities

Početak: 23.6.2017.
Kraj: 23.6.2017.
Mjesto: Brussels, Belgija

Poslovni susret E2 Tech4Cities – Tehnologije energetike i učinkovitosti za gradove, okuplja mala i srednja poduzeća, velike tvrtke, javne vlasti i općine te industrijske udruge s ciljem razvoja inovativnih tehnologija i istraživačkih projekata iz područja energetske učinkovitosti (kao što su „pametni gradovi“, urbana mobilnost i ušteda energije). Glavna područja i teme susreta su obnovljivi izvori energije, energetski učinkovite zgrade i četvrti, ICT za gradove, „pametne gradove“ i zajednice, energetski učinkovita mobilnost i transport, upravljanje energijom, oporavak energije, inteligentne mreže i integracija energetskih sustava te mogućnosti istraživanja i inovacija u okviru programa Obzor 2020.

InnoSport 2017

Početak: 27.7.2017.
Kraj: 27.7.2017.
Mjesto: Győr, Mađarska

Međunarodni poslovni susret InnoSport 2017 okuplja tvrtke iz područja ekstremnih sportova i natjecanja, aktivnosti u slobodno vrijeme, sportske opreme, izrade pametnih sportskih aplikacija, proizvoda za promoviranje zdravog načina života te medicinskih proizvoda i poboljšanja za poslovnu suradnju i širenje na strana tržišta. Glavne teme susreta su sport i inovacije, sportska oprema i odjeća, ekstremni sportovi, pametna rješenja, start-up-ovi i ulaganja u sport, medicinska poboljšanja te zdrav način života.

X
Secured By miniOrange