POSLOVNI SUSRETI

- SportTechMatch 2017 - e-Health Connection 2017 - Nanotexnology 2017

SportTechMatch 2017

Početak: 29.6.2017.
Kraj: 30.6.2017.
Mjesto: Düsseldorf, Njemačka

Europska poduzetnička mreža organizira B2B susret SportTechMatch 2017, za vrijeme početka najvećeg godišnjeg sportskog događaja na svijetu, Tour de France, koji povezuje tradiciju i inovacije. Glavne teme su: sport i inovacije, sport i zdravstvo (zdravstveni uvjeti, testiranje i praćenje uspješnosti), tehnologija funkcionalne hrane i pića, sport i ICT (ICT rješenja i mediji, simulacijska tehnologija), sport i materijali (inovativni materijali za sportsku opremu i odjeću).

e-Health Connection 2017

Početak: 4.7.2017.
Kraj: 5.7.2017.
Mjesto: Castres, Francuska

B2B događaj okuplja zdravstvene djelatnike, industriju, pružatelje industrijskih rješenja, pacijente, zdravstvene i socijalne financijske stručnjake, institucionalne predstavnike, istraživače i studente. Fokus je na najnovijim trendovima, tehnologijama i istraživanjima informacijsko-komunikacijskih tehnologija u zdravstvu i autonomiji.
Glavne teme susreta su:
[list type=”icon-arrow”]

  • e-zdravstvo: mobilne aplikacije, mobilna telemedicina;
  • navigacija, pozicioniranje i telekomunikacije;
  • telemedicina: konzultacije, stručnost, nadzor i asistencija;
  • autonomija i kućna njega: početna automatizacija, geolokacija, detektori pada;
  • ugrađeni sustavi;
  • robotika u zdravstvu: kirurška pomoć, kućna podrška;
  • interoperabilnost;
  • društvene mreže: web portali s informacijama, raspravama i dijeljenjem znanja između pacijenata, obitelji, skrbnika, pružatelja zdravstvenih usluga i profesionalaca.
[/list]

Nanotexnology 2017

Početak: 5.7.2017.
Kraj: 6.7.2017.
Mjesto: Thessaloniki, Grčka

Nanotexnology 2017 je događaj posvećen mogućnostima nanotehnologije i ekološke elektronike. Okuplja preko 2.000 istraživača, znanstvenika, inžinjera, poduzetnika i tehničkih stručnjaka. Glavne teme su: ekološka elektronika, plazmoni, fotonika, energija, bioeletronika, nanoinžinjering, nanokonstrukcija, nanomedicina, grafeni i nanomaterijali.

X
Secured By miniOrange