POSLOVNI SUSRETI

- Poslovni susreti - Riga - 7. Europski susret za umrežavanje: Uspješna istraživanja i inovacije u Europi - Go international - ICT poslovni susret - Poslovni susreti na Alimentaria Horexpo sajmu

Poslovni susreti – Riga

Početak: 4.11.2015.
Kraj: 4.11.2015.
Mjesto: Riga, Letonija

Europska poduzetnička mreža, u suradnji s Agencijom za ulaganja i razvoj iz Letonije organizira poslovni susret posvećen programu Obzor 2020. Cilj je okupiti tvrtke, sveučilišta i znanstvenike iz cijele Europe kako bi prezentirali nove tehnologije, upoznali potencijalne partnere te ostvarili međusobnu suradnju preko programa Obzor 2020, ERASMUS + ili EUROSTARS programa.

7. Europski susret za umrežavanje: Uspješna istraživanja i inovacije u Europi

Početak: 5.11.2015.
Kraj: 6.11.2015.
Mjesto: Düsseldorf, Njemačka

U sklopu 7. Europskog susreta za umrežavanje održavaju se poslovni susreti usmjereni na šest tema: informacijske i komunikacijske tehnologije, energija, nanotehnologija, materijali i proizvodnja, održiva ekonomija, prirodne znanosti te mobilnost u karijeri istraživača. Susreti su posebno namijenjeni sveučilištima, istraživačkim centrima te malim i srednjim poduzetnicima.

Go international – ICT poslovni susret

Početak: 13.11.2015.
Kraj: 14.11.2015.
Mjesto: Skopje, Makedonija

Tvrtke i organizacije uključene u ICT sektor pozvane su predstaviti ili pronaći nove proizvode i usluge, poslovne partnere ili klijente, sve u sklopu ICT poslovnog susreta koji se održava u Skopju. U organizaciji susreta su Zaklada za menadžment i industrijska istraživanja, Udruga mladih poduzetnika, Sveučilište Novi Sad te Gospodarska komora Makedonije. Ciljna područja su softverske i hardverske tvrtke, ICT proizvodi i servisi, ICT podrška u industriji te ICT u istraživanjima i razvoju.

Poslovni susreti na Alimentaria Horexpo sajmu

Početak: 24.11.2015.
Kraj: 24.11.2015.
Mjesto: Lisabon, Portugal

Poslovni susreti na temu proizvodnje hrane i pića održavaju se u sklopu Sajma Alimentaria 2015 pod pokroviteljstvom Europske poduzetničke mreže. Cilj susreta je pronalazak poslovnih partnera, razmjena novih tehnologija te ostvarivanje međunarodne suradnje. Pozivaju se organizacije, sveučilišta, instituti te tvrtke koje se bave područjem hrane i prehrane. Neke od glavnih tema su: hrana, mliječni proizvodi, mesni proizvodi, riba, svježe voće i povrće, smrznuta hrana, organski proizvedena hrana, alkoholna i bezalkoholna pića i sl.

X
Secured By miniOrange