POSLOVNI SUSRETI

- AgroOrganicB2B 2017 - ZEPS B2B 2017 - Open4Business

Prezentirajte svoju tvrtku, proizvode i usluge ili potražite partnera za svoju poslovnu ideju/inovaciju, a TERA Tehnopolis, kao jedan od suorganizatora susreta, Vam nudi potporu u vidu organizacije i cjelokupne podrške tokom poslovnog susreta, kao i prilikom razgovora s potencijalnim partnerima.

Zašto sudjelovati?
[list type=”icon-arrow”]

  • Prilika svima zainteresiranima za međunarodnu suradnju i umrežavanje,
  • Vremenski i troškovno efikasan način razvijanja suradnje,
  • Partnerstva u područjima istraživanja i razvoja,
  • Razvijanje projektnog partnerstva,
  • Mogućnost širenja poslovanja na međunarodno tržište.
[/list]

AgroOrganicB2B 2017

Početak: 29.9.2017.
Kraj: 29.9.2017.
Mjesto: Selenča, Srbija

Centar za ekološku proizvodnju Selenča, Ekološka mreža i Europska poduzetnička mreža Srbije organiziraju B2B susret AgroOrganicB2B. Glavne teme susreta su: ekološki proizvođači i trgovci hrane i pića, ekološke sjemenke i sadni materijal, zaštitna oprema u ekološkoj poljoprivredi, poljoprivredna mehanizacja i oprema, pakiranje, obnovljivi izvori energije, obrada i oprema za staklenike, primijenjena znanost i istraživanje, inovativne tehnologije u ekološkoj poljoprivredi i potencijalna suradnja na EU projektima.

ZEPS B2B 2017

Početak: 4.10.2017.
Kraj: 4.10.2017.
Mjesto: Zenica, Bosna i Hercegovina

Europska poduzetnička mreža Bosne i Hercegovine, Razvojna agencija Zenice (ZEDA) i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, organiziraju B2B susret ZEPS B2B 2017 u sklopu 24. međunarodnog sajma B&H ZEPS i 14. međunarodnog sajma ZEPS Intermetal. Glavne teme susreta su: energetska industrija i tehnologija zaštite okoliša, drvna industrija i namještaj, poljoprivreda i hrana, graditeljstvo, turizam, sport i rekreacija, prijevozna sredstva, IT i telekomunikacije, sigurnost i zaštita, bankarske usluge, investicije i tržište nekretnina, potrošačka roba i trgovina na malo.

Open4Business

Početak: 4.10.2017.
Kraj: 6.10.2017.
Mjesto: Pečuh, Mađarska

Susret organizira Gospodarska komora Pécs-Baranya, zajedno s Europskom poduzetničkom mrežom Pečuh i Mađarskom nacionalnom trgovačkom kućom.
Glavne teme susreta su: strojevi i industrijska proizvodnja, kreativna industrija, tehnologije u industriji, ICT, poljoprivredno-prehrambeni sektor, žene poduzetnice, tehnologije u medicini, klasteri i inovacije.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na susretu, molimo Vas da nam se javite na broj telefona 031/251-009, e-poštom na birgit[at]tera[.]hr ili osobno u prijemni ured TERA Tehnopolis na adresi Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku.

X
Secured By miniOrange