POSLOVNI SUSRETI

- Informatika, komunikacije, tehnologije i mediji - Ključne razvojne tehnologije (KETs) u sklopu programa Obzor 2020 - Balkan Technology Match 2018

Informatika, komunikacije, tehnologije i mediji

Početak: 11.5.2018.
Kraj: 11.5.2018.
Mjesto: Zenica, Bosna i Hercegovina

Razvojna agencija ZEDA iz Zenice, u suradnji s EEN partnerima, organiziraju međunarodni B2B poslovni susret u sklopu prvog međunarodnog sajma informatike, komunikacijskih tehnologija i medija u Bosni i Hercegovini. Glavne teme susreta su: informatika, komunikacijske tehnologije i mediji.

 

Ključne razvojne tehnologije (KETs) u sklopu programa Obzor 2020

Početak: 7.6.2018.
Kraj: 7.6.2018.
Mjesto: Mainz, Njemačka

Francuska i njemačka nacionalna kontakt točka i Europska poduzetnička mreža Rheinland-Palatinate, s regionalnim EEN uredom u IMG GmbH, Kaiserslautern, organiziraju poslovne susrete o ključnim razvojnim tehnologijama u sklopu programa Obzor 2020. Glavne teme su: nanotehnologija i napredni materijali, biotehnologija, napredna proizvodnja i obrada, energetska učinkovitost zgrada, tvornice budućnosti i održive proizvodne industrije.

 

Balkan Technology Match 2018

Početak: 8.6.2018.
Kraj: 8.6.2018.
Mjesto: Skopje, Makedonija

Europska poduzetnička mreža Makedonije organizira poslovne susrete u sklopu Balkan IT konferencije koja je namijenjena vlasnicima tvrtki koji su zainteresirani za rast poduzeća. Glavne teme su: istraživanje i razvoj, informacijska i komunikacijska tehnologija (hardver, softver, tehnologije povezane s razvojem igara, IoT, multimedija itd.), inovacije, pametna automatizacija te istraživanje i razvoj.

X
Secured By miniOrange