POSLOVNI SUSRETI

- Be-Mat - Inovativni grad 2018. - WB EDIF poslovni forum 2018.

Be-Mat

Početak: 21.6.2018.
Kraj: 22.6.2018.
Mjesto: Rim, Italija

Be-Mat poslovni susret, organiziran u suradnji s Europskim institutom za inovacije i tehnologiju (EIT), ima za cilj stvaranje zajednice s visokim potencijalom za inovacije i internacionalizaciju temeljene na stabilnim vezama između rezultata istraživanja, industrijskih potreba i načina financiranja. Glavne teme susreta su: sirovine, napredni materijali i prirodni materijali, recikliranje i cirkularni poslovni model te cirkularna ekonomija.

 

Inovativni grad 2018.

Početak: 27.6.2018.
Kraj: 28.6.2018.
Mjesto: Nica, Francuska

Inovativni grad 2018. je jedan od glavnih europskih događaja na području pametnih i održivih gradova koji uključuje konferencije, izlagače, poslovne susrete, ključne međunarodne predstavnike te prilike za ostvarivanje novih partnerstva i ugovora. Glavne teme su: urbane inovacije, promoviranje proizvoda i „know-how“ te pronalazak partnera.

 

WB EDIF poslovni forum 2018.

Početak: 26.6.2018.
Kraj: 26.6.2018.
Mjesto: Beograd, Srbija

Ministarstvo gospodarstva Srbije i Privredna komora Srbije, u suradnji s Europskim investicijskim fondom, organiziraju prvi WB EDIF (program za razvoj i inovacije tvrtki Zapadnog Balkana) poslovni forum 2018 pod pokroviteljstvom Europske komisije, kako bi područje Zapadnog Balkana pobliže upoznali sa WB EDIF-om te omogućili ostvarivanje koristi kroz mogućnosti koje nudi WB EDIF. Glavne teme su: financijski instrumenti WB EDIF-a kao i upoznavanje sa savjetodavnim uslugama koje pružaju međunarodne financijske institucije kao što su EIB, EIF, EBRD, KfW, Svjetska banka i OECD.

X
Secured By miniOrange