POSLOVNI SUSRETI

- HTH Styria 2019 - Ključne razvojne tehnologije za primjenu u industriji - SMAGUA 2019

HTH Styria 2019

Početak: 15.1.2019.
Kraj: 15.1.2019.
Mjesto: Graz, Austrija

Poslovni susret organiziran je od strane Health Tech Hub Styria (HTH Styria) u suradnji s vodećim izraelskim biotehnološkim akceleratorom. Glavne teme događaja su: medicina, zdravlje, biologija, biotehnologija, mikro i nanotehnologija vezana uz biološke znanosti, e-zdravlje i industrijska biotehnologija.

 

Ključne razvojne tehnologije za primjenu u industriji

Početak: 31.1.2019.
Kraj: 31.1.2019.
Mjesto: Venecija, Italija

Poslovni susret organiziran je od strane Europske poduzetničke mreže, najveće mreže za transfer tehnologije u svijetu. Glavne teme poslovnog susreta su: nanotehnologija, napredni materijali, biotehnologija, napredni sustavi proizvodnje, fotonika i mikro-nanoelektronika.

Poslovni susret se organizira u okviru projekta KETGATE, u kojemu je TERA Tehnopolis d.o.o. hrvatski konzorcijski partner te je ujedno i suorganizator susreta. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, pozivamo Vas da nam se javite na ured[at]tera.hr te nam ukratko opišete djelatnost Vaše tvrtke, koje Vas KET tehnologije (KET je engleski akronim za ključne razvojne tehnologije) zanimaju te koji biste izazov željeli riješiti unutar Vašeg poslovanja korištenjem KET tehnologija i usluga razvojno-tehnoloških organizacija. Tri izabrane tvrtke moći će otputovati na poslovni susret o trošku projekta te unaprijed dogovoriti sastanke s odgovarajućim organizacijama. Naravno, i tvrtke koje ne budu izabrane pozvane su da se pridruže susretu, u tom slučaju, o vlastitom trošku. Detaljne upute o tome kako postaviti profil i dogovoriti susrete pronađite na sljedećem linku.

Sve novosti o informacijama koje su povezane s glavnom tematikom Projekta možete pratiti u sklopu Newsletter-a. Četvrti broj je objavljen i dostupan na sljedećoj poveznici.

SMAGUA 2019

Početak: 5.2.2019.
Kraj: 6.2.2019.
Mjesto: Zaragoza, Španjolska

Europska poduzetnička mreža Aragon, Centar za malo i srednje poduzetništvo i ZEDA razvojna agencija organiziraju međunarodnu izložbu za vodu i navodnjavanje. Glavne teme su: vodoopskrba, cijevi i skladištenje, obrada vode i tretiranje, analiza i automatizacija, navodnjavanje, inženjerske i uslužne tvrtke, istraživanje i savjetovanje te ostala oprema.

X
Secured By miniOrange