POSLOVNI SUSRETI

- Zeleni tjedan poslovnih dana 2016. - Bioplin Europa - Thinkup Culture!

Zeleni tjedan poslovnih dana 2016.

Početak: 18.1.2016.
Kraj: 19.1.2016.
Mjesto: Berlin, Njemačka

Međunarodni zeleni tjedan (International Green Week – IGW) će se održati 81. put u sklopu IGW jedinstvene međunarodne izložbe hrane, poljoprivredne i hortikulturalne industrije. Proizvođači iz cijelog svijeta dolaze na IGW probati tržišnu hranu i luksuzne stvari i osnažiti imidž svog proizvoda. U sklopu IGW-a, Europska poduzetnička mreža organizira poslovne susrete koji promiču prekograničnu suradnju i stvaraju mogućnost pronalaska novih europskih i međunarodnih poslovnih partnera i partnera za nove tehnologijske projekte.

Bioplin Europa

Početak: 27.1.2016.
Kraj: 28.1.2016.
Mjesto: Nantes, Francuska

U sklopu Parc des Expositions se organizira vodeći i referentni događaj za područje bioplina u Francuskoj i cijeloj Europi, Bioplin Europa. Očekuje se više od 250 međunarodnih izlagača i tvrtki te 4000 stručnih posjetitelja: stručnjaka za energiju, farmera, poljoprivrednika, nositelja projekata, lokalnih vlasti i sl.

Thinkup Culture!

Početak: 28.1.2016.
Kraj: 29.1.2016.
Mjesto: Palma de Mallorca, Španjolska

U organizaciji Europske poduzetničke mreže, organiziraju se poslovni susreti Thinkup Culture! Susreti se fokusiraju na područje ekonomije, kulture, kreativnosti i inovativnosti te će pružiti alate i mentorsku podršku unutar poslovnog i financijskog modela za razvoj projekata.

X
Secured By miniOrange