POSLOVNI SUSRETI

- LEAP Summit - Dublin Tech Summit - KETGATE B2B: Poticanje transfera tehnologije u Srednjoj Europi

LEAP Summit

Početak: 26.3.2020.
Kraj: 26.3.2020.
Mjesto: Zagreb, Hrvatska

HAMAG-BICRO, Hrvatska gospodarska komora (HGK) i Europska poduzetnička mreža (EEN) Hrvatske organiziraju poslovne susrete LEAP Summit. Glavne teme susreta su: poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije i mogućnost pronalaska vještina koje poslodavcima nedostaju za razvoj njihovih usluga i projekata.

 

Dublin Tech Summit

Početak: 22.4.2020.
Kraj: 23.4.2020.
Mjesto: Dublin, Irska

Europska poduzetnička mreža (EEN) Irske i Gospodarska komora Dublina organiziraju poslovne susrete Dublin Tech Summit. Poslovni susreti namijenjeni su svima koji žele skalirati svoju start-up tvrtku, naučiti više o promjenama u tehnologijama te koji imaju cilj napraviti globalne promjene uključivanjem u DTS platformu pomoću koje imaju priliku identificirati mogućnosti za rast i ulaganje. TERA Tehnopolis d.o.o., hrvatski konzorcijski partner projekta Europska poduzetnička mreža (EEN), je suorganizator poslovnih susreta, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se javiti na adresu e-pošte imrva[at]tera[.]hr ili putem broja telefona 031 251 014 u cilju detaljnijih uputa za prijavu.

 

KETGATE B2B: Poticanje transfera tehnologije u Srednjoj Europi

Početak: 7.5.2020.
Kraj: 7.5.2020.
Mjesto: Budimpešta, Mađarska

Konzorcijski partneri projekta KETGATE, među kojima je i TERA Tehnopolis d.o.o., u suradnji s projektom Europska poduzetnička mreža (EEN), organiziraju KETGATE poslovne susrete kojima je cilj potaknuti transfer tehnologije u Srednjoj Europi te povezati male i srednje poduzetnike s istraživačko-razvojnim organizacijama. Poslovni susreti organiziraju se u okviru industrijskog sajma „Match Tech – Industry Days 2020“.

Poslovni susret se organizira u okviru projekta KETGATE, u kojemu je TERA Tehnopolis d.o.o. hrvatski konzorcijski partner. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, pozivamo Vas da nam se javite na ured[at]tera.hr te nam ukratko opišete djelatnost Vaše tvrtke, koje Vas KET tehnologije zanimaju te koji biste izazov željeli riješiti unutar poslovanja Vaše tvrtke korištenjem KET tehnologija i usluga istraživačko-razvojnih organizacija. Klijentima koji će sudjelovati na poslovnim susretima, put i smještaj financiraju se o trošku Projekta. Obzirom da je proračun za sudjelovanje na poslovnim susretima ograničen, prednost za financiranje navedenih troškova će imati oni klijenti koji se prvi registriraju. Registrirati se možete putem sljedeće poveznice.

X
Secured By miniOrange