POSLOVNI SUSRETI

- Cirkularna bioekonomija - AdRia4Blue 2020 - Farmaforum 2020

Cirkularna bioekonomija

Početak: 5.6.2020.
Kraj: 5.6.2020.
Mjesto: Potsdam, Njemačka

Europska poduzetnička mreža Njemačke i tvrtka Wirtschaftsfoerderung Land Brandenburg GmbH, organiziraju poslovne susrete Cirkularna bioekonomija u sklopu konferencije Bioekonomija u Postdamu. Glavna tema susreta je razvoj novih bio lanaca vrijednosti prirodnih proizvoda s posebnim naglaskom na cirkularne proizvode.

 

AdRia4Blue 2020

Početak: 11.6.2020.
Kraj: 11.6.2020.
Mjesto: Rijeka, Hrvatska

Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Županijska komora Rijeka – Hrvatska gospodarska komora organiziraju poslovne susrete AdRia4Blue 2020. Glavna tema susreta odnosi se na plavo-zelenu ekonomiju i mediteransku kvalitetu života, a posebice na: hranu i zdravlje s mora i uz more, održivo ribarstvo i akvakulturu, gastro-enološke proizvode i  eko proizvode i nove tehnologije.

 

Farmaforum 2020

Početak: 29.10.2020.
Kraj: 31.10.2020.
Mjesto: Madrid, Španjolska

Europska poduzetnička mreža Španjolske i Fundación para el Conocimiento Madrid organiziraju poslovne susrete Farmaforum 2020. Glavne teme susreta su: automatizacija procesa, izgradnja i inženjering farmaceutskih objekata, savjetovanje i usluge, proizvođači i distributeri opreme i instrumenata za analizu i istraživanje, dobavljači biotehnološke i farmaceutske industrije, pakiranje opreme i strojeva, oprema, strojevi, proizvodni sustavi, sterilizacija, higijena, sigurnost i okoliš, logistika, distribucija i skladištenje, sirovine, vanjski suradnici, dobavljači odjeće za laboratorije, tzv. čiste sobe, patenti, regulatorni poslovi, IT rješenja, softver, potvrde i certifikati.

X
Secured By miniOrange