POSLOVNI SUSRETI

- SEEIIST meets Industry - VIRTUAL FOOD CONNECTIONS 2020 - Match2Pack

SEEIIST meets Industry

Početak: 16.9.2020.
Kraj: 18.9.2020.
Mjesto: Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Međunarodni institut za održive tehnologije jugoistočne Europe (SEEIIST) i Sveučilište u Sarajevu organiziraju poslovne susrete „SEIIST meets Industry“. Glavne teme poslovnih susreta su: mogućnosti suradnje u znanosti, tehnologiji i industriji. Pored toga, ističe se i glavni istraživački cilj instituta SEEIIST: realizacija „Ustanove za hadroterapiju i biomedicinska istraživanja tumora“, temeljene na vrhunskom dizajnu akceleratora čestica. Takav će Regionalni centar znanstvene izvrsnosti ojačati lokalnu znanstvenu stručnost za buduće projekte i razvoj održive ekonomije i socijalne kohezije.

 

VIRTUAL FOOD CONNECTIONS 2020

Početak: 17.9.2020.
Kraj: 24.9.2020.
Mjesto: Online (Belgija)

Klaster Wagralim i savez belgijske prehrambene industrije Fevia Wallonie organiziraju poslovne susrete „Food Connections“ koji se ove godine održavaju online. Glavne teme susreta su: ambalaža, namirnice, IT rješenja, marketing i komunikacija, edukacije, distribucija i sl.

 

Match2Pack

Početak: 21.9.2020.
Kraj: 25.9.2020.
MjestoOnline (Njemačka)

Europska poduzetnička mreža Njemačke i tvrtka NRW.International GmbH organiziraju poslovne susrete Match2Pack koji se ove godine održavaju online. Glavne teme susreta su: ambalaža za prehrambene proizvode – ekološka rješenja i ostali trendovi.

X
Secured By miniOrange