POSLOVNI SUSRETI

- Marketplace Austria Food & Beverages 2021 (hybrid) - Brokerage Event Pollutec "Green Days" Lyon 2021 - Pack In - International Matchmaking event for Packaging and Printing Industry

Marketplace Austria Food & Beverages 2021 (hybrid)

Početak: 6.10.2021.
Kraj: 7.10.2021.
Mjesto: Online (Austrija)

Europska poduzetnička mreža i Wirtschaftskammer Österreich (WKÖ) organiziraju međunarodne B2B poslovne susrete pod nazivom „Marketplace Austria Food & Beverages 2021 (hybrid)“. Događaj okuplja austrijske proizvođače i dobavljače hrane i pića te međunarodne kupce, a cilj susreta je njihovo međusobno povezivanje i umrežavanje te ostvarivanje poslovne suradnje. Susreti će biti organizirani uživo u Beču, a za sve one koji na taj način ne mogu prisustvovati događaju, osigurano je i online održavanje unaprijed dogovorenih poslovnih susreta.

Brokerage Event Pollutec “Green Days” Lyon 2021

Početak: 12.10.2021.
Kraj: 15.10.2021.
Mjesto: Online (Francuska)

Europska poduzetnička mreža i gospodarska komora regije Auvergne-Rhône-Alpes organiziraju međunarodnu izložbu ekološke i energetske opreme, tehnologija i usluga Pollutec. U okviru izložbe održat će se događaj Green Days koji se sastoji od međunarodnih B2B poslovnih susreta, konferencija o europskom financiranju, sastanaka stručnjaka i aktivnosti umrežavanja u području energije, okoliša i kružne ekonomije. Glavne su teme susreta gospodarenje otpadom, upravljanje vodnim resursima, energija i energetska učinkovitost, zagađena mjesta i tla, održivi gradovi, kvaliteta zraka, mirisi, buka itd.

Pack In – International Matchmaking event for Packaging and Printing Industry

Početak: 19.10.2021.
Kraj: 21.10.2021.
Mjesto: Online (Ukrajina)

TERA Tehnopolis je suorganizator međunarodnog foruma prehrambene industrije i ambalaže IFFIP, uz Europsku poduzetničku mrežu i Institut za fiziku Nacionalne akademije znanosti Ukrajine, kao glavne organizatore. Cilj foruma je povezivanje dobavljača i proizvođača opreme i ambalaže te tvrtki za preradu i proizvodnju. U okviru foruma održat će se i međunarodni B2B poslovni susreti čiji je cilj uspostavljanje tehnoloških i komercijalnih partnerstava, dosegnuti ukrajinsko i strana tržišta, ispitati poslovne i investicijske mogućnosti, uspostaviti prekogranične kontakte te razmijeniti informacije o pakiranju hrane i industriji hotela, restorana i ugostitelja (HoReCa).

X
Secured By miniOrange