POSLOVNI SUSRETI

- VIBE SIVAL 2022 - Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2022 - Life-on-Chip Conference

VIBE SIVAL 2022

Početak: 11.1.2022.
Kraj: 14.1.2022.
Mjesto: Hybrid (Francuska)

Europska poduzetnička mreža i organizacija Solutions&co organiziraju međunarodne B2B poslovne susrete pod nazivom „VIBE SIVAL 2022“. Cilj je susreta povezati se i ostvariti poslovnu suradnju s tvrtkama aktivnim u području hortikulture, proizvodnje voća i povrća, sjemenarstva, poljoprivredne mehanizacije, zaštite bilja, obnovljivih izvora energije, proizvodnje gnojiva itd. Prva dva dana događaja poslovni će se susreti održati fizički u Izložbenom centru u gradu Angers, dok će se zadnji dan poslovni susreti održati isključivo online.

Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2022

Početak: 27.1.2022.
Kraj: 28.1.2022.
Mjesto: Online (Austrija)

Europska poduzetnička mreža i agencija Steirische Wirtschaftsförderungsgesellschaft m.b.H. SFG organiziraju događaj „Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2022“ koji okuplja dionike iz sektora zdravstva i biotehnologije. U okviru događaja bit će organizirani i B2B poslovni susreti namijenjeni pronalaženju poslovnih susreta u spomenutim područjima.

Life-on-Chip Conference

Početak: 9.2.2022.
Kraj: 10.2.2022.
Mjesto: Online (Belgija)

Europska poduzetnička mreža i organizacija Vlaamse Gewest pozivaju međunarodne istraživače i tvrtke na konferenciju pod nazivom „Life-on-Chip Conference“. Glavne su teme konferencije zdravstvo i personalizirana medicina, mikro i nanotehnologija, umjetna inteligencija, dizajn razmišljanje (engl. design thinking), robotika, nove proizvodne tehnologije, tehnologija velikih podataka (engl. Big Data) itd. U okviru konferencije bit će organizirani i B2B poslovni susreti s ciljem povezivanja dionika u navedenim područjima te pronalaska partnera za istraživanje i razvoj.

X
Secured By miniOrange