POSLOVNI SUSRETI

- Qatar Virtual Matchmaking & Exhibition 2022
- Connecto2022
- Matchmaking Event: Cybersecurity Week Luxembourg

Qatar Virtual Matchmaking & Exhibition 2022

Početak: 5.7.2022.
Kraj: 6.7.2022.
Mjesto: Online (Katar)

Europska poduzetnička mreža i Katarska razvojna banka organiziraju 5. izdanje virtualnih susreta pod nazivom „Quatar Virtual Matchmaking & Exhibition 2022“. Događaj će se usredotočiti na podizanje svijesti o proizvodnim mogućnostima u Kataru, uz otvaranje novih horizonata međunarodnim tvrtkama za partnerstvo s vodećim proizvođačima u Kataru. Događaj će okupiti uvoznike, veletrgovce, distributere i poduzeća koja posluju u sljedećim sektorima: građevinarstvo, industrija ambalaže, kemijska industrija, industrija hrane i pića, informacijska i komunikacijska tehnologija, farmaceutska industrija itd.

Connecto2022

Početak: 26.7.2022.
Kraj: 28.7.2022.
Mjesto: Hybrid (Bosna i Hercegovina)

Europska poduzetnička mreža i INTERA Tehnološki Park organiziraju trodnevni hibridni događaj (fizički i online) pod nazivom „Connecto2022“ koji predstavlja priliku za pronalaženje partnera, klijenata i dobavljača iz Bosne i Hercegovine i regije Zapadnog Balkana. U fokusu događaja bit će nekoliko sektora: digitalne tehnologije, intelektualne usluge, proizvodnja, poljoprivreda, hrana i vinogradarstvo.

Matchmaking Event: Cybersecurity Week Luxembourg

Početak: 18.10.2022.
Kraj: 20.10.2022.
Mjesto: Hybrid (Luksemburg)

Po prvi put, CYBERSECURITY Luxembourg namjerava okupiti na jednoj mjestu cijeli ekosustav kibernetičke sigurnosti i ključne međunarodne partnere tijekom događaja pod nazivom “Cybersecurity Week Luxembourg 2022”, a u okviru Europskog mjeseca kibernetičke sigurnosti (ECSM). Tijekom ovog globalnog događaja konferencija će se prenositi online, a u okviru izložbenog prostora svakom će se akteru ponuditi prilika da podijeli svoju stručnost s kolegama te potencijalnim partnerima i kupcima. Događaj je namijenjen uključivanju javnih i privatnih aktera koji dolaze iz Luksemburga, susjedne regije, Europe i šire.

 

 

 

 

X
Secured By miniOrange