POSLOVNI SUSRETI

- DutchPhotonicsEvent 2022
- Western Balkans DIGITAL SUMMIT PRISTINA 2022
- EU-Japan Biotech & Pharma Partnering Conference 2022

DutchPhotonicsEvent 2022

Početak: 20.9.2022.
Kraj: 22.9.2022.
Mjesto: Hybrid (Nizozemska)

Europska poduzetnička mreža i klaster Dutch photonics cluster PhototonicsNL organiziraju događaj pod nazivom „DutchPhotonicsEvent“. Događaj je prilika za susret stručnjaka iz područja fotonike, istraživača, programera, inženjera, stručnjaka za testiranje i mjerenje, kupaca, korisnika itd. U okviru događaja bit će organizirani i B2B poslovni susreti koji nude mogućnost pronalaska potencijalnih partnera za ostvarivanje poslovne suradnje.

Western Balkans DIGITAL SUMMIT PRISTINA 2022

Početak: 21.9.2022.
Kraj: 22.9.2022.
Mjesto: Priština, Kosovo             

Europska poduzetnička mreža i organizacija Prishtina REA organiziraju B2B poslovne susrete drugog dana događaja WB6 Digital Summit Prishtina 2022. Događaj je jedinstvena prilika za istraživanje novih potencijalnih tržišta te pronalazak potencijalnih partnera za zajednički razvoj proizvoda/usluga i transfer tehnologije i znanja u području informacijskih i komunikacijskih tehnologija te digitalnog sektora. Poslovni susreti bit će prvenstveno namijenjeni uspješnim tvrtkama specijaliziranim za razvoj aplikacija i softvera, razvoj web stranica, e-učenje, e-trgovinu, e-zdravstvo i slične platforme.

EU-Japan Biotech & Pharma Partnering Conference 2022

Početak: 26.9.2022.
Kraj: 30.9.2022.
Mjesto: Hybrid (Japan) 

Europska poduzetnička mreža, centar za industrijsku suradnju EU-a i Japana i vladin ured prefekture Osaka organiziraju događaj pod nazivom „EU-Japan Biotech & Pharma Partnering Conference 2022“ u hibridnom formatu. Naime, nakon dvije godine održavanja isključivo događaja u virtualnom obliku, ove će se godine događaj održati fizički u Osaki 11. listopada 2022. godine, dok će se dodatne virtualne sesije održati od 26. do 30. rujna 2022. godine. Događaj pruža priliku umrežavanja s potencijalnim poslovnim partnerima koji djeluju u biotehnološkom i farmaceutskom sektoru, a glavne su teme događaja: otkrivanje i potpora otkrivanju lijekova, regenerativna medicina, terapijska i dijagnostička sredstva te umjetna inteligencija i Internet stvari.

X
Secured By miniOrange