POSLOVNI SUSRETI

- Obzor Europa Digital - Face2Face Brokerage
- CASSINI Matchmaking - Open Call 2023
- IoT SWC Brokerage Event 2023

Obzor Europa Digital – Face2Face Brokerage

Početak: 15.12.2022.
Kraj: 16.12.2022.
Mjesto: Online

Logo Obzor Europa Digital - Face2Face Brokerage

Mreža nacionalnih kontakt točaka za istraživanje informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) Ideal-ist, u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom, organizira događaj pod nazivom Obzor Europa Digital – Face2Face Brokerage. Sudionici događaja će imati priliku dobiti najnovije informacije od Europske komisije, izgraditi kvalitetna partnerstva za sudjelovanje u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (IKT) u okviru programa Obzor Europa, olakšati pronalazak konzorcijskih partnera za pozive u okviru programa Obzor Europa, steći nove prekogranične kontakte i brojne druge. Teme događaja su: vodeće svjetske podatkovne tehnologije i računalstvo, digitalne tehnologije i tehnologije u nastajanju za konkurentnost i pogodnost Europskom zelenom planu, etički razvoj digitalnih i industrijskih tehnologija usmjeren na čovjeka.

CASSINI Matchmaking – Open Call 2023

Početak: studeni 2022.
Kraj: 15.1.2023.
Mjesto: Online

Logo CASSINI Matchmaking - Open Call 2023

CASSINI Matchmaking Community platforma nudi virtualno okruženje start-up i scale-up tvrtkama te MSP-ovima koje služi kao podrška za umrežavanje sulagačima i poduzećima. Uključivanjem u CASSINI Matchmaking Community platformu, tvrtke imaju priliku povećati stopu rasta, korporativni i institucionalni partneri pronaći rješenja za sve svoje potrebe, a ulagači dobiti povoljan protok tvrtki spremnih ulagati. Teme na platformi za 2023. godinu su pametni gradovi i urbana mobilnost, pametna logistika i transport, upravljanje i zaštita Zemljinih resursa iz svemira te proizvodnja i rad svemirskih letjelica sljedeće generacije.

IoT SWC Brokerage Event 2023

Početak: 31.1.2023.
Kraj: 9.2.2023.
Mjesto: Barcelona, Španjolska

Logo IoT SWC Brokerage Event 2023

ACCIO Trade&Investment iz Katalonije, Generalitat de Catalonia (katalonska vlada), Europska poduzetnička mreža (EEN) i DIH4CAT organiziraju IoT SWC Brokerage Event 2023. Događaj je jedinstvena prilika za upoznavanje potencijalnih partnera vezanih uz tehnologiju iz industrije 4.0 i njezin utjecaj na druge industrije poput proizvodnje, energetike ili zdravstvene skrbi. Uz to, sudionici će imati priliku pronaći nove međunarodne partnere, steći vidljivosti na vodećem svjetskom IoT (Internet stvari) događaju te se povezati s Europskim digitalnim centrima za inovacije (EDIH) i DIH4CAT partnerima.

X
Secured By miniOrange