POSLOVNI SUSRETI

- Brno industrija 4.0 | 2023
- Otvoreni poziv za visokotehnološke start-up tvrtke
- Misija klastera zelenog gospodarstva/MSP-ova

Brno industrija 4.0 | 2023

Početak: 15.2.2023.
Kraj: 16.2.2023.
Mjesto: Brno, Češka i online

Regionalna komora Brno u suradnji s EEN-om, Ministarstvom industrije i trgovine Republike Češke i Središtem za inovacije u području kibernetičke sigurnosti, organizira sedmo izdanje međunarodne konferencije B2B o produkcijskoj digitalizaciji i pametnim tehnologijama za industriju. Prisutni uživo će poslušati panel rasprave stručnjaka i inspirativnih osoba u području tehnologije i digitalizacije, stručnim govornicima o tehnologiji i praktičnoj provedbi te se umrežavati. Drugi dan će prvenstveno biti matchmaking događaj. Teme događaja su digitalizacija, fleksibilnost, nove tehnologije i sigurnost.

Otvoreni poziv za visokotehnološke start-up tvrtke

Početak: 15.2.2023.
Kraj: 17.2.2023.
Mjesto: online

Transfiere 2023, s EEN-om i EBAN-om u ulozi koordinatora, organizira 3. Otvoreni poziv za visokotehnološke start-up tvrtke. Nacionalne i međunarodne visokotehnološke start-up tvrtke će imati priliku povećati vidljivost pred nacionalnim i međunarodnim ulagačima i stručnjacima tog sektora. Start-up tvrtke će imati priliku održati kratke prezentacije s mogućnosti nagrade od 1000 eura. Kriteriji odabira su prilagodljivost, održivost tržišta, utjecaj na društvo, prikladnost tima, dokaziv prijenos znanja ili suradnja s istraživačkim centrima ili sveučilištima te tehnološka razina spremnosti 5 (TRL5) ili iznad.

Misija klastera zelenog gospodarstva/MSP-ova

Početak: 15.3.2023.
Kraj: 17.3.2023.
Mjesto: Tokio, Japan

Centar za industrijsku suradnju EU-Japan poziva na prijavu za svoju prvu misiju klastera zelenog gospodarstva/MSP-ova uz „Expo o dekarbonizaciji u Tokiju”. Sudionici će imati priliku izložiti svoju tehnologiju na vodećem japanskom trgovačkom sajmu, upoznati potencijalne poslovne partnere i uspostaviti nove poslovne prilike, postati inovativni i konkurentni na globalnoj razini u ulozi MSP-a te se pripremiti za prekograničnu suradnju u klasterima i strateški bolje iskoristiti transnacionalnu suradnju u klasterima na tržištima izvan Europe. Teme događaja su proizvodnja i očuvanje energije, efikasnost i održivost te mobilnost.

X
Secured By miniOrange