Poslovni susreti

- Eurovision MATCH2ACHIEVE
- Meet4Business MEGRA 2023
- EnergyWeek 2023 Matchmaking

Eurovision MATCH2ACHIEVE

Početak: 16.2.2023.
Kraj: 18.2.2023.
Mjesto: online

EEN organizira online Eurovision Match2Achieve događaj za poljoprivredno-prehrambeni sektor koji će se održati u tri dijela. Glavne teme prvog dijela su digitalizacija te prehrambena i poljoprivredna tehnologija. Fokus će biti na tvrtkama s tehnologijom poput satelita, dronova i robota za optimizaciju različitih dijelova proizvodnje hrane, poput rasta usjeva, zdravlja tla i žetve s ciljem porasta uspješnosti, smanjenja otpada i unaprjeđenja održivosti. Teme drugog dijela su kultivacija i održiva rješenja u poljoprivredi, alternativni proteini, održivo pakiranje, rješenja za smanjenje bacanja hrane i zdravi proizvodi. Treći dio će se fokusirati na poslovne i tehnološke zahtjeve te istraživanje i inovacije u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

 

Meet4Business MEGRA 2023

Početak: 9.3.2023.
Kraj: 10.3.2023.
Mjesto: hibridni, online i Gornja Ragona, Slovenija

Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor (RRA Podravje – Maribor)  organizira B2B poslovni susret ”Meet4Business MEGRA 2023”. Događaj će se održati u sklopu 32. međunarodnog sajma o izgradnji, energiji, komunalnim uslugama i obrtima. Teme događaja su održiva izgradnja, energetska obnova zgrada i obnovljivi izvori energije. Ciljana skupina su tvrtke s interesom za izgradnju, tvrtke koje traže partnere i nove suradnje, inovativni timovi i start-up tvrtke koje traže nove kupce i partnere, stručnjaci iz industrije izgradnje te akademici.

 

EnergyWeek 2023 Matchmaking

Početak: 21.3.2023.
Kraj: 24.3.2023.
Mjesto: Vaasa, Finska

EEN, u suradnji s organizatorima energetskog tjedna, organizira B2B poslovne susrete koji se održavaju tijekom energetskog tjedna, a dobrodošli su svi stručnjaci i tvrtke iz energetske industrije.

X
Secured By miniOrange