Poslovni susreti

- Match2Achieve SESSION 2: Global Foodture
- Food & Beverage Business Online Meetings - French Gourmets
- ICT SPRING MATCHMAKING BY b2fair®

Match2Achieve SESSION 2: Global Foodture

Početak: 16.3.2023.
Kraj: 16.3.2023.
Mjesto: online

EEN, u suradnji s klasterima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, organizira online Match2Achieve session 2: Global Foodture događaj za sve zainteresirane za azijska tržišta. Cilj događaja je potaknuti održivu tranziciju svjetskog hranidbenog sustava kroz suradnje i inovacije. Teme sastanka su uzgoj i rješenja u poljoprivredi, alternativni proteini, održiva pakiranja, rješenja za smanjenje hranidbenog otpada te personalizirana prehrana.

 

Food & Beverage Business Online Meetings – French Gourmets

Početak: 7.6.2023.
Kraj: 8.6.2023.
Mjesto: Online

Chambre de Commerce ET D’Industriede region Nouvelle-Aquitaine organizira poslovni susret Food & Beverage Business Online Meetings – French Gourmets. Cilj je okupiti francuske tvrtke iz sektora hrane i pića i povezati ih s europskim kupcima i uvoznicima. Proizvodi koji će biti predstavljeni su: kruh i tjestenina, čokolada i slastice, voće i povrće, sirevi i mliječni proizvodi, suhomesnati proizvodi, meso i perad, gurmanska hrana, grickalice i keksi, riba i morska hrana, vina, žestoka pića, bezalkoholna pića i pića s malim postotkom alkohola, različiti sastojci, prirodni i ekološki proizvodi.

 

ICT SPRING MATCHMAKING BY b2fair®

Početak: 29.6.2023.
Kraj: 30.6.2023.
Mjesto: Luksemburg, Luksemburg

EEN organizira događaj o najnovijim tehnološkim trendovima i inovacijama u cilju poticanja održivosti MSP-a. Neke od tema B2B susreta su: financijska tehnologija, internetska sigurnost, svemirske tehnologije i poslovanje.

X
Secured By miniOrange