Poslovni susreti

- INTERNATIONAL B2B SOFTWARE DAYS 2023 - THE FUTURE OF DIGITAL BUSINESS
- GREENTECH 2023
- WORLD CIRCULAR ECONOMY FORUM 2023

INTERNATIONAL B2B SOFTWARE DAYS 2023 – THE FUTURE OF DIGITAL BUSINESS

Početak: 8.5.2023.
Kraj: 10.5.2023.
Mjesto: Beč, Austrija i online

FFG, WKO/Advantage Austria, Vienna Business Agency, TU Wien i VÖSI, u suradnji s EEN-om i go-international inicijativom, organiziraju 7. međunarodni B2B Software Days za međunarodnu poslovnu zajednicu softvera. Cilj događaja je promocija poslovnih ponuda putem njihovog tzv. marketplacea, uspostavljanje b2b sastanaka s novim poslovnim partnerima i pridonijeti korporativnim izazovima putem njihovih Co-Creation laboratorija. Događaj je namijenjen istraživačko-razvojnim institucijama koje su u potrazi za tehnološkom, istraživačkom i poslovnom suradnjom.

 

GREENTECH 2023

Početak: 22.5.2023.
Kraj: 26.5.2023.
Mjesto: Jegersek, Mađarska

Zala County Foundation for Enteprise Promotion u okviru projekta Enterprise Europe Network organizira GreenTech 2023 B2B poslovne susrete o budućnosti održive energije. Teme događaja su energetska strategija, elektromobilnost, industrija vozila, održivi transport, urbana mobilnost, dronovi, cirkularna ekonomija, upravljanje otpadom te energija vodika.

 

WORLD CIRCULAR ECONOMY FORUM 2023

Početak: 30.5.2023.
Kraj: 2.6.2023.
Mjesto: Helsinki, Finska i online

Nordic Innovation i Finnish Innovation Fund Sitra, u suradnji s međunarodnim partnerima, organizira forum koji će okupiti sve one koji misle i rade s pogledom u budućnost cirkularne ekonomije. Cilj foruma je istražiti cirkularna rješenja za prirodu i ekonomiju, pokrivajući tematike poput financija, knjigovodstva, svakodnevnog života i zdravlja, vještina budućnosti, regenerativne poljoprivrede i šumarstva, rudarenja, trgovine, mode, prehrane, plastike i pakiranja te mnogih drugih.

X
Secured By miniOrange