Poslovni susreti

- Umjetna inteligencija u biomedicinskoj znanosti
- EU FASHIONMATCH 13.0 @MODEFABRIEK IN AMSTERDAM
- Umjetna inteligencija usmjerena na čovjeka

Umjetna inteligencija u biomedicinskoj znanosti

Početak: 17.1.2024.
Kraj: 17.1.2024.
Mjesto: Online (Heidelberg, Njemačka)

Organiziraju se poslovni susreti o biomedicinskoj znanosti u Heidelbergu (Njemačka), između tvrtki i dionika u Baden-Württembergu i Life Science klastera iz Danske. Danska delegacija posjetit će njemački klaster sredinom siječnja. S obzirom na temu “Umjetna inteligencija u biomedicinskoj znanosti”, događaj ima za cilj pružiti uvod u ekosustav biomedicinske znanosti u regiji Baden-Württemberg, omogućiti tvrtkama da predstave svoje teme te pružaju vrijeme za dijalog i umrežavanje.

EU FASHIONMATCH 13.0 @MODEFABRIEK IN AMSTERDAM

Početak: 21.1.2024.
Kraj: 22.1.2024.
Mjesto: Online (Amsterdam, Nizozemska)

EU FashionMatch 13.0 susreti omogućit će sudionicima da se sastanu s najperspektivnijim poslovnim partnerima na unaprijed dogovorenim sastancima. Ove poslovne susrete organizira Nizozemska poduzetnička agencija, posvećena okupljanju europskih modnih i tekstilnih proizvođača, kako bi se poboljšale prilike kod pronalaženja partnera za zajedničke projekte, istraživanja novih tržišta kao i dijeljenja znanja, ideja, inovacija i inspiracije.

Umjetna inteligencija usmjerena na čovjeka

Početak: 18.1.2024.
Kraj: 19.1.2024.
Mjesto: Online (Brussels, Belgija)

Poslovne susrete na temu umjetne inteligencije usmjerene na čovjeka, organizira Enterprise Europe Brussels (hub.brussels), SustAIn.brussels EDIH i CLAIRE. Ovaj događaj nudi jedinstvenu priliku za povezivanje s entuzijastima iz područja umjetne inteligencije, istraživanje vrhunske tehnologije i stvaranje vrijednih partnerstava. Sudjelujte u poslovnim sastancima tijekom događaja, gdje će biti prikazani noviteti umjetne inteligencije, koji nude uvid u revolucionarna rješenja te mogu transformirati vaše poslovanje.

X
Secured By miniOrange