Poslovni susreti

- Zdravstveni turizam u Trabzonu
- Svjetski kongres - IoT rješenja
- Textile Connect 2024

Zdravstveni turizam u Trabzonu

Početak: 2. svibnja 2024.
Kraj: 3. svibnja 2024.
Mjesto: Trabzon, Turska (online)

Gospodarska i industrijska komora Trabzona, u suradnji s Institutom Valenciano De Competitividad Empresarial (IVACE) organizira online poslovne susrete o sektoru zdravstvenog turizma. Sastanci će se održavati između sudionika iz Trabzona i europskih sudionika koji su predstavnici/menadžeri putničkih agencija, bolnica, klinika i drugih aktivnih u sektoru zdravstvenog turizma. Cilj je uspostavljanje veza i sklapanje ugovora s organizacijama (putničke agencije, bolnice, klinike i sl.) u području zdravstvenog turizma iz određenih ciljnih zemalja.

Svjetski kongres – IoT rješenja

Početak: 21. svibnja 2024.
Kraj: 30. svibnja 2024.
Mjesto: Barcelona, Španjolska (hibridno)

Brokerski događaj pružit će vam jedinstvenu priliku upoznati potencijalne partnere povezane s tehnologijama industrije 4.0. Kongres će okupiti rješenja primijenjena u proizvodnji, zdravstvu, energetici i prometu. Tehnički sastanci približit će vam partnere DIH4CAT (European Digital Innovation Hub) kao i članove TECNIO-a, koji su akreditirani katalonski dobavljači tehnologije.

Textile Connect 2024

Početak: 29. svibnja 2024.
Kraj: 30. svibnja 2024.
Mjesto: Kaunas, Litva (online)

“Textile Connect 2024” je platforma koja povezuje tvrtke/dizajnere koji traže proizvodne partnere, s proizvođačima, pružateljima usluga i dobavljačima unutar tekstilne industrije. Cilj događaja je pronalaženje partnera i organiziranje sastanaka između kupaca i dobavljača. Ovo su 5. međunarodni poslovni susreti tekstilnog i modnog sektora “Textile Connect 2024”, u organizaciji Kaunaske komore za trgovinu, industriju i obrt, Komore za trgovinu, industriju i obrt grada Vilnius i Litvanskog centra za inovacije, a u suradnji s Enterprise Europe Network.

 

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange