Poslovni susreti

- AI ABEL 2024 Primjene umjetne inteligencije u poslovanju i svakodnevnom životu
- Tech4SmartCities@GreenTechForumBrussels
- B2B Torino Sport & Fashion Match 2024

AI ABEL 2024 Primjene umjetne inteligencije u poslovanju i svakodnevnom životu

Početak: 10. lipanj 2024.
Kraj: 14. lipanj 2024.
Mjesto: Varšava, Poljska (online)

Istražite transformativnu moć umjetne inteligencije (AI) u poslovanju i svakodnevnom životu na međunarodnim poslovnim susretima. Pridružite se vodećima u ovom području, inovatorima i entuzijastima kako biste otkrili potencijal umjetne inteligencije u poboljšanju procesa i iskustava. Događaj će se baviti različitim aspektima umjetne inteligencije, poticanjem suradnje, razmjene znanja i otkrivanjem vrhunskih rješenja. Kroz različite rasprave, suradnju i umrežavanje, cilj je katalizirati razvoj umjetne inteligencije za unapređenje društva.

 

Tech4SmartCities@GreenTechForumBrussels

Početak: 18. lipanj 2024.
Kraj: 19. lipanj 2024.
Mjesto: Brussels, Belgija

Poslovni susreti o pametnim, održivim i digitalnim tehnologijama i rješenjima povezanim s ekonomijom s niskom razinom ugljika, energetskim učinkom, urbanom mobilnošću, održivom gradnjom i cirkularnošću, koji mogu pridonijeti postizanju ciljeva klimatske neutralnosti i procesa zelene digitalne transformacije u gradovima. Sudjelovanje je namijenjeno malim i srednjim poduzećima, velikim tvrtkama, javnim tijelima i općinama, sveučilišnim i istraživačkim centrima te udrugama.

B2B Torino Sport & Fashion Match 2024

Početak: 29. lipanj 2024.
Kraj: 1. srpanj 2024.
Mjesto: Turin, Italija

Događaj međunarodnih bilateralnih sastanaka usmjerenih na tvrtke u tekstilnoj, modnoj industriji i sportskim lancima. Cilj događaja je olakšati stvaranje međunarodnih sporazuma i novih partnerstava između tvrtki, dobavljača i trgovaca iz cijelog svijeta putem unaprijed organiziranih i vođenih sastanaka na namjenskoj platformi. Na tematskim razgovorima pruža se prilika informiranja o novim tehnologijama i industrijskim trendovima u tekstilnom/modnom i sportskom sektoru te dobivanje uvida u nove EU direktive za održivost sektora.

 

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange