Poslovni susreti

- 5G to 6G for CitiVerse
- Β2Β@88th Thessaloniki International Fair
- Islandska izložba ribarstva, plodova mora i vode

5G to 6G for CitiVerse

Početak: 18. lipnja 2024.
Kraj: 5. srpnja 2024.
Mjesto: Torino, Italija

Događaj će biti usredotočen na predstavljanje i promicanje rasprave među javnim tijelima, istraživačima i industrijom o konkretnim naprecima u primjeni novih tehnoloških rješenja od 5 do 6G za urbane inovacije prema nadolazećoj europskoj paradigmi „CitiVerse“. Online dio poslovnih susreta bit će otvoren za sudionike koji se ne mogu pridružiti fizičkim sastancima i uključivat će brokerski događaj „Partnerships for Horizon Europe (P4HEU): ideas and competences for smart city projects – 6th edition“ (Partnerstva za Horizon Europe (P4HEU): ideje i kompetencije za projekte pametnih gradova – 6. izdanje).

Β2Β@88th Thessaloniki International Fair

Početak: 8. rujna 2024.
Kraj: 11. rujna 2024.
Mjesto: Solun, Grčka

Na međunarodnom će sajmu Njemačka predstaviti svoj puni potencijal pod sloganom „Made in Germany“ na prostoru od 6000 četvornih metara, odnosno cijelom paviljonu 13 Međunarodnog izložbenog centra u Solunu. Sekcije: akademija (istraživanje, sveučilišta, visoko obrazovanje), poljoprivredna tehnologija, gastronomija (lokalni okusi), digital – start up, farmaceutika i kozmetika, javni subjekti – organizacija, nove tehnologije, održivi razvoj, logistika i električna vozila

Islandska izložba ribarstva, plodova mora i vode

Početak: 18. rujna 2024.
Kraj: 20. rujna 2024.
Mjesto: Kópavogur, Island

Izložba IceFish služi kao platforma za predstavljanje najnovijih dostignuća u industriji, inovativnih proizvoda i usluga. IceFish pokriva sve aspekte komercijalnog ribolova i industrije morskih plodova od ulova i lociranja do obrade i pakiranja, sve do marketinga i distribucije konačnog proizvoda. Akvakultura i težnja za 100% iskorištenjem ribe u porastu je i postaje važan dio izložbe. Poslovni susreti zakazani su za četvrtak, 19. rujna 2024.

 

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange