Poslovni susreti

- Virtualni brokerski događaj u suradnji s Gospodarskom komorom Kocaeli
- SIDO Lyon 2024
- Connect2Slovenia

Virtualni brokerski događaj u suradnji s Gospodarskom komorom Kocaeli

Početak: 27. kolovoza 2024.
Kraj: 27. kolovoza 2024.
Mjesto: online

Virtualni događaj će se održati online 27. kolovoza 2024., u organizaciji ABİGEM East Marmara u suradnji s Gospodarskom komorom Kocaeli i EEN partnerima. Sektori interesa su mnogobrojni, a neki od njih su strojevi, obrada metala, plastika, elektronika, IT, energija i turizam. Moći ćete sudjelovati u raspravama i razmjenjivati ideje koje se odnose na vaš sektor te istražiti potencijalne poslovne mogućnosti i proširiti svoju profesionalnu mrežu. Na događaju možete sudjelovati bez plaćanja naknade, a rok za prijavu je 25. kolovoza 2024.

 

SIDO Lyon 2024

Početak: 18. rujna 2024.
Kraj: 19. rujna 2024.
Mjesto: Lyon, Francuska

SIDO Lyon, vodeći događaj za konvergenciju IoT, AI i XR tehnologija te robotike, ove godine će proslaviti svoje 10. izdanje. SIDO podržava tvrtke u njihovim projektima digitalizacije, od inovativnih sastavnih dijelova do cjelovitih rješenja po principu „ključ u ruke“. Očekuje se više od 350 izlagača, a u sklopu događaja održat će se i „Lyon Cyber ​​Expo by SIDO, kibersigurnosni brokerski događaj za mala i srednja poduzeća te velike grupacije. Prijave su otvorene do 17. rujna.

 

Connect2Slovenia

Početak: 19. rujna 2024.
Kraj: 19. rujna 2024.
Mjesto: Celje, Slovenija

Connect2Slovenia je vodeći međunarodni događaj za pronalaženje partnera u Sloveniji koji se održava u sklopu Međunarodnog sajma obrtništva i poduzetništva u Celju. Događaj povezuje mala i srednja poduzeća, start-upe i scale-upe u području pametne industrije, automobilske industrije, metalne industrije, električne energije i elektronike, mobilnosti, transporta i logistike. Connect2Slovenia omogućuje učinkovito i ciljano umrežavanje kroz individualne sastanke s potencijalnim poslovnim partnerima iz Jugoistočne Europe i Alpe-Jadran regije.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange