POSLOVNI SUSRETI

- Agro Organic - EXPO 2015: Ekološki učinkovito upravljanje resursima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru - Podugovaranje 2015. - SIMO edukacija 2015.

Agro Organic

Početak: 25.9.2015.
Kraj: 25.9.2015.
Mjesto: Selenča, Srbija

U sklopu 9. foruma za ekološku proizvodnju u Selenči (Srbija), u organizaciji Centra za organsku proizvodnju Selenča, Vojvođanskog organskog klastera Novi Sad i Europske poduzetničke mreže, održavaju se poslovni susreti Agro Organic.

Glavne ciljane skupine su proizvođači i trgovci iz sljedećih sektora: ekološka hrana i piće, ekološke sjemenke i materijal za sadnju, zaštitna oprema u ekološkoj poljoprivredi, ekološka gnojiva, poljoprivredni strojevi i oprema, pakiranje, obnovljivi izvori energije, prerada i staklenička oprema, primijenjena znanost i istraživanje, inovativne tehnologije u ekološkoj poljoprivredi te partnerska suradnja u EU projektima.

EXPO 2015: Ekološki učinkovito upravljanje resursima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru

Početak: 5.10.2015.
Kraj: 6.10.2015.
Mjesto: Milano, Italija

U sklopu sajma EXPO 2015 u Milanu u Italiji, održavaju se i poslovni susreti na temu ekološki učinkovitog upravljanja resursima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Glavne teme susreta su: menadžment i ponovna uporaba otpadnih voda, smanjenje potrošnje vode, praćenje i donošenje odluka vezanih za podržavajuće tehnologije u poljoprivredi, povećanje otpada u poljoprivredno-prehrambenoj proizvodnji, obnovljivi izvori energije te druge teme vezane za tematiku poslovnih susreta.

Podugovaranje 2015.

Početak: 21.10.2015.
Kraj: 21.10.2015.
Mjesto: Antwerp, Belgija
Podugovaranje 2015. je mjesto gdje se sastaju industrijski dizajneri, osobe koje razvijaju nove proizvode, voditelji proizvodnje i prodaje, direktori i voditelji koji su zainteresirani za inovativne tehnologije, nove materijale i mogućnosti povezivanja.

Ovaj događaj se svake četiri godine organizira u sklopu „Tjedna za zavarivanje“ gdje se predstavljaju proizvodi za zavarivanje (oprema, pribor i kemikalije), kao i usluge zavarivanja, spajanja i rezanja metala i plastike.

SIMO edukacija 2015.

Početak: 28.10.2015.
Kraj: 28.10.2015.
Mjesto: Madrid, Španjolska
SIMO edukacija 2015., tehnološka izložba za edukaciju, je događaj za sve koji žele steći iskustvo i ući u svijet ICT tehnologije.

Događaj ima ulogu pomoći profesionalcima da se bolje upoznaju s tehnologijom i njihovim aplikacijama u školama i fakultetima te pruža mogućnost izlaganja, sudjelovanja na konferencijama i radionicama i uključuje predstavljanje iskustava početnika u upotrebi koncepata kao što su mobilno učenje („mobile learning“) i vizualnih jezika u njihovim razredima.

X
Secured By miniOrange