POSTANITE DIO KETGATE MREŽE I ISKORISTITE PRISTUP ISTRAŽIVAČKO-INOVACIJSKOJ SNAZI SREDNJE EUROPE

Ključne razvojne tehnologije (KET) danas predstavljaju glavnu poveznicu u razvoju strateških tehnologija, pridonose gospodarskom rastu i otvaranju radnih mjesta te pružaju doprinos u rješavanju društvenih izazova. Ključne razvojne tehnologije pokreću industriju, rad i život u pozitivnom smjeru i žarište su četvrte industrijske revolucije.

Projekt KETGATE omogućuje malim i srednjim poduzećima pristup visokim tehnološkim uslugama kako bi osnažili suradnju s relevantnim dionicima u području istraživanja i tehnologije. Cilj je potpora malim i srednjim poduzećima za brže i učinkovitije plasiranje pametnih rješenja na tržište i poticanje privatnih i javnih ulaganja za dinamičan razvoj znanja temeljenih na KET tehnologijama na području Srednje Europe. Projekt također ima za cilj u svoje aktivnosti uključiti istraživačko-tehnološke organizacije koje mogu ponuditi svoju stručnu ekspertizu poduzetnicima kako bi se bolje organizirala i postavila mreža KET pristupnih točaka. Potencijalni paket usluga za istraživačko-tehnološke organizacije uključuje: promidžbu usluga, osnaživanje i olakšavanje suradnje s MSP-ovima, program usavršavanja, financijske sheme.

U svrhu promocije Projekta, projektni partneri su izradili promotivni video koji na slikovit način prikazuje važnost ključnih razvojnih tehnologija koje su u samom središtu europske industrije te su prisutne u svakodnevnom životu. Projekt KETGATE olakšava poduzetnicima povezivanje s iskusnim partnerima (istraživačima) koji im mogu pružiti svoju stručnu podršku u razvoju njihovih proizvoda i usluga.

Promotivni video možete pogledati na sljedećoj poveznici.

Projekt KETGATE sufinancira Europska unija kroz program Interreg, Europe Central Regional Development Fund.

 

X
Secured By miniOrange