Poziv malim i srednjim poduzećima za ispunjavanje evaluacije projekta KETGATE

Nakon uspješne provedbe projekta KETGATE, čiji je glavni cilj bio isporučiti alate i mrežne strukture za uspostavu međunarodnog ekosustava ključnih razvojnih tehnologija, tim neovisnih stručnjaka za evaluaciju pripremio je kratko istraživanje namijenjeno malim i srednjim poduzećima koja su sudjelovala u projektnim aktivnostima financiranim iz programa Interreg Središnja Europa. #KETGATE #interreg #MSP #anketa

Nakon uspješne provedbe projekta KETGATE, čiji je glavni cilj bio isporučiti alate i mrežne strukture za uspostavu međunarodnog ekosustava ključnih razvojnih tehnologija, tim neovisnih stručnjaka za evaluaciju pripremio je kratko istraživanje namijenjeno malim i srednjim poduzećima koja su sudjelovala u projektnim aktivnostima financiranim iz programa Interreg Središnja Europa.

Cilj je istraživanja prikupiti informacije o tome kako su aktivnosti projekta KETGATE utjecale na mala i srednja poduzeća uključena u projekt.

Ovim putem pozivamo sve poduzetnike koji su na bilo koji način sudjelovali i doprinijeli ispunjavanju projektnih aktivnosti, primjerice sudjelovanjem na edukacijama, radionicama, ispunjavanjem tehnoloških zahtjeva i slično, da ispune anketu na sljedećoj poveznici: https://www.surveymonkey.com/r/HPKT2PN

Popunjavanje ankete ne bi trebalo trajati više od 10-15 minuta, a podaci prikupljeni ovom anketom upotrijebit će se isključivo za izvješće o procjeni učinka.

Evaluacija proteklog razdoblja zasigurno će doprinijeti i pozivima novog programskog razdoblja. Očekuje se da će Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027. u listopadu 2021. godine raspisati novi poziv na dostavu projektnih prijedloga. Prvi poziv bit će otvoren za sve tematske prioritete i specifične ciljeve, a sufinanciranje iz EFRR-a iznosi 80%.

Svi zainteresirani više informacija mogu doznati na službenim stranicama programa: https://www.interreg-central.eu/Content.Node/home.html.

X
Secured By miniOrange