POZIV NA DAN KARIJERA U TEHNIČKIM ZANIMANJIMA

Pozivamo Vas na sudjelovanje u Danu karijera u tehničkim zanimanjima koji će se održati 5. svibnja 2023. godine u razdoblju od 9:00 do 13:00 sati, u Elektrotehničkoj i prometnoj školi u Osijeku, Istarska 3.

Glavni organizator događaja, ELPROS, Regionalni centar kompetentnosti, u sklopu događaja ima u cilju ispuniti školu najsuvremenijim i najzanimljivijim proizvodima iz portfelja osječkih tvrtki. Njihov doprinos im je od iznimne važnosti, a njihove proizvode i rad smatraju nečim što bi svakako željeli predstaviti svojim učenicima. Svim sudionicima osiguravaju potrebnu opremu i prostor koji će služiti za predstavljanje Vaših proizvoda, promotivnih materijala te susret s budućim potencijalnim zaposlenicima.

Cilj Dana karijera u tehničkim zanimanjima je uspostava suradnje između škole i poduzetnika sa svrhom promocije poduzetnika, kao i motivacije učenika, promocije i razvoja interesa za zanimanjima i strukovnim obrazovanjem u sektoru elektrotehnike i računalstva. Cilj je da ovaj događaj s vremenom postane važan u percepciji škole i karijere koju potencijalno pruža.

Dan karijera u tehničkim zanimanjima održava se u sklopu projekta RCK ELPROS, referentni br. UP.03.3.1.04.0015. Referentni broj Poziva: UP.031.3.1.04 ”Uspostava centara kompetentnosti u sturkovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo.”

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail adres emma.biglbauer@skole.hr.

X
Secured By miniOrange