POZIV NA DOGAĐAJ LEAP SUMMIT

Leap_logoLeap Summit je događaj koji ima za cilj privući talentirane i ambiciozne osobe za ulazak u poduzetničke vode i prihvaćanje izazova budućnosti. Leap Summit je trodnevni događaj koji se održava od 5. do 7. svibnja u Zagrebu gdje će prisustvovati više od tisuću „pametnih umova“ današnjice – budući lideri, odlični govornici, poduzetnici, inovatori, direktori, studenti i osnivači udruga. Ovogodišnji partner događaja je HAMAG-BICRO.

Posebno raduje činjenica da će događaju prisustvovati zanimljivi predavači iz Googlea, IBM-a, Disney-a, Dautche Telekoma i P&G-a. Glavni fokus događaja je usmjeren na inovacije, poduzetništvo i poslovni razvoj, rukovodstvo, kreativnost, inspiraciju i priče o uspjehu te razvoj karijere.

Prije samog otvorenja događaja 5.5.2016. u 13,00 sati, u HUB385 će se održati i poslovno umrežavanje sa stranim predavačima i poduzetnicima: Russell, investitor i poduzetnik iz Škotske te Liat i Pim.

Događaj je prilika za velik broj razgovora, sudjelovanje na raznim radionicama te različita poslovna umrežavanja. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na događaju Leap Summit, javite nam se na vrijeme jer imamo 30 besplatnih kotizacija. Kontaktirati nas možete na broj telefona 031/251-000, putem e-pošte na ured[at]tera[.]hr ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Logo_HAMAG_BICRO   HGK_logo

X
Secured By miniOrange