Poziv na radionicu ”Kako izgraditi uspješnu start-up tvrtku u poljoprivredno-prehrambenoj industriji?”

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, organizira online radionicu pod nazivom ''Kako izgraditi uspješnu start-up tvrtku u poljoprivredno-prehrambenoj industriji?''. Radionica će se održati 17. studenog 2021. godine, a namijenjena je svima koji planiraju pokrenuti ili tek razmišljaju o poduzetničkom pothvatu u poljoprivredno-prehrambenom sektoru ili poduzetničkim projektima čije su djelatnosti vezane uz hranu, tehnologiju i održivost. #EITFood #startupactivity #poljoprivrednoprehrambenisektor #radionica

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, organizira radionicu namijenjenu svima koji planiraju pokrenuti ili tek razmišljaju o poduzetničkom pothvatu u poljoprivredno-prehrambenom sektoru ili poduzetničkim projektima čije su djelatnosti vezane uz hranu, tehnologiju i održivost.

Online radionica pod nazivom ”Kako izgraditi uspješnu start-up tvrtku u poljoprivredno-prehrambenoj industriji?” održat će se 17. studenog 2021. godine, a prijaviti se možete na ovoj poveznici.

Svi prijavljeni imat će priliku steći praktična znanja, upoznati se s primjerima iz prakse i educirati o procedurama prije kretanja na tržište.

Nemojte propustiti ovu priliku da napravite prvi korak za svoje buduće uspješno poslovanje!

X
Secured By miniOrange