Poziv za podnošenja prijava za potporu „Keys to Japan“

Inicijativa „Keys to Japan“ financirana je od strane Europske komisije, a istom upravlja EU-Japan Centre s ciljem pružanja podrške dvama odabranim europskim MSP-ovima u razmatranju plasmana proizvoda ili usluga u Japan kroz razvoj detaljnog i personaliziranog plana ulaska na japansko tržište. Rok za prijavu je 1. srpnja 2022. godine.

Razmišljate li o plasiranju proizvoda ili usluga u Japan? Trebate li profesionalni plan ulaska na japansko tržište? Imamo rješenje za vas.

Predstavnik Europske poduzetničke mreže Japana EU-Japan Centre trenutno poziva zainteresirane za podnošenje prijava za potporu „Keys to Japan“.

 

 

 

Inicijativa „Keys to Japan“ financirana je od strane Europske komisije, a istom upravlja EU-Japan Centre s ciljem pružanja podrške dvama odabranim europskim MSP-ovima u razmatranju plasmana proizvoda ili usluga u Japan kroz razvoj detaljnog i personaliziranog plana ulaska na japansko tržište.

Financijski uvjeti za period 2022. – 2023.:

Tko je prihvatljiv?

  • Kandidati moraju biti državljani države članice EU-a te raditi na upravljačkoj poziciji u MSP-u sa sjedištem u EU;
  • Kandidati moraju imati najmanje 20 godina na dan podnošenja obrasca za prijavu.

Rok za prijavu je 1. srpnja 2022. godine u 17:30 sati po tokijskom vremenu, a više informacija o inicijativi te obrazac za prijavu pronađite na sljedećoj poveznici: https://www.eu-japan.eu/market-entry-business-plan-support-keys-japan.

X
Secured By miniOrange