POZIV ZA SUDJELOVANJE NA IZLOŽBI 11. BUDI UZOR/40. INOVA

BudiUzor_Logo_11Inova_LogoOvogodišnja izložba BUDI UZOR®/INOVA® održava se u Karlovcu, gradu s dugogodišnjom inovatorskom tradicijom. Namijenjena je inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Dolaskom brojnih stranih delegacija i njihovim izlaganjem, izložba je prigoda za održavanje niza poslovnih razgovora, mjesto za pronalazak partnera, kupca, dobavljača ili djelatnika. Svi sudionici, ali i posjetitelji, imaju priliku povećati svoju konkuretnost i probiti se na domaće, ali i europsko tržište.

TERA Tehnopolis, partner u Europskoj poduzetničkoj mreži – EEN, u suradnji s Hrvatskom udrugom inovatora-poduzetnika, posebno podupire izlazak znanstvenika i poduzetnika na tržište EU. Pronalazak ključnih partnera, poticanje daljnjeg razvoja istraživačkih projekata te njihova komercijalizacija i umrežavanje na nacionalnoj i međunarodnoj razini su jedinstvene prilike koje se pružaju u sklopu ovogodišnje izložbe. Sudjelovanje na izložbi i osvajanje medalja i nagrada može prijaviteljima projekata donijeti dodatne bodove u procjeni njihovih projektnih prijava. Međunarodni ocjenjivački sud čine predstavnici svih inozemnih izlagača i vodeći hrvatski stručnjaci.

Važna komponenta i poseban ponos organizatora izložbe je natjecanje u pisanju studentskih planova. Najuspješniji svake godine osvajaju vrijedne nagrade te im je omogućeno samostalno kretanje u poduzetničke vode i pokretanje konkretnih projekata koji svakako konkuriraju na tržištu.

Izložba se ove godine održava od 5.11. do 7.11. u Karlovcu. Mjesto održavanja je dvorana OŠ Grabrik, Bartula Kašića 15. u Karlovcu, a glavni organizatori su Hrvatski savez inovatora – HSI, TERA Tehnopolis d.o.o. i Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika – HUIP.

Svoje sudjelovanje možete prijaviti na brojeve telefona 031/251-014 i 031/251-000 ili e-mailom na ured[at]tera[.]hr. Prijave su otvorene do 1.10.2015.

X
Secured By miniOrange